≫ 

Ženu koja je otišla kod strica u Opovo, tukli i muž i svekar: Prijava za nasilje nije bilo

Tuča i pucnjava dogodile su se u Trećem novom naselju u Opovu, u kasnim večernjim satima, kada je S. Š. došao u kuću bivše supruge da vidi dvoje dece koje je dobio u braku s njom

  • 1
Ubistvo, ubica, pištolj Foto ilustracija: Shutterstock

K. J. (24) iz Samoša, supruga S. Š. (32) kog je njen stric S. J. ranio pošto je došao u njihovu porodičnu kuću u Opovu i pravio haos želeći da odvede njihovo dete kome je čak u jednom trenutku stavio i nož pod grlo, trpela je nasilje duži niz godina od upucanog S. Š, ali i njegovog oca.

Kako je porodica ispričala, K. J. je od supruga otišla sa decom, jer je saznala da ju je nekoliko puta prevario dok su živeli zajedno.

- Stalno su se svađali, dovodio je druge žene u njihovu kuću, čuli smo da sada ponovo ima drugu ženu i decu sa njom. Ne znamo šta je hteo onda od K. J. - priča njena rodbina za Blic.

Kako još pričaju meštani Opova, sa nekoliko strana se moglo čuti da je bivša supruga ranjenog muškarca često bila fizički zlostavljana dok se nije razvela.

- Tukao ju je muž, ali i svekar. Kada je skupila snage, pobegla je od njih i vratila se kod svog oca - pričaju meštani.

Nasilje nad ženama, ženom, muž bije ženu, tuče Foto ilustracija: Shutterstock

Tuča i pucnjava dogodile su se u Trećem novom naselju u kasnim večernjim satima, kada je S. Š. došao u kuću bivše supruge da vidi dvoje dece koje je dobio u braku s njom. Međutim, kako tvrde rođaci žrtve, on je nasrnuo na bivšu ženu, a stric je pokušao da je zaštiti. Njen stric S. J. tada je reagovao, izvadio pištolj i ispalio dva metka u bivšeg zeta.

Pritvor do 30 dana za strica

Pančevačka policija uhapšila je osumnjičenog S. J. i tereti ga za pokušaj ubistva.

- Da li je zaista osumnjičeni hteo da zaštiti bratanicu ili je nešto drugo motiv napada, u stvari pokušaja ubistva, utvrdiće se u daljoj istrazi. Ranjeni muškarac i ranije je dolazio da poseti decu, i nije bilo incidenata. Takođe nije bilo ni prijava nasilja i tokom vanbračne veze i posle nje - saznaje se od izvora upoznatog s istragom.

S. J. je nakon saslušaja u Višem javnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana, zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke ili ponovo krivično delo, posebno s obzirom na to da je ranije osuđivan.

Ispostavilo se da za pištolj iz kog je upucao bivšeg zeta, nije imao dozvolu.

Video: Nasilje nad ženama i devojčicama u vreme epidemije virusa Covid-19

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA