≫ 

Aleksandra su zverski ubili i zakopali, drugarica se oprašta u suzama: Ko će me sada podići sa dna

Porodica i prijatelji opraštaju se od Aleksandra Halabrina (26), čije telo je pronađeno zakopano sa prostrelnom ranom na glavi

  • 0
Aleksandar Halabrin Foto: Privatna arhiva

Porodica i prijatelji oprostili su se na društvenim mrežama od Aleksandra Halabrina (26), koji je nestao 20.marta na Banjici, a čije telo je pronađeno pre nekoliko dana zakopano i sa prostrelnom ranom na glavi u selu kod Sopota.

Aleksandar Halabrin nestao je 20. marta na Banjici, a prema rečima njegove porodice, tada je trebalo neko da dođe po njega kolima, ali oi ne znaju ko. Njegovo zakopano telo, sa prostrelnom ranom na glavi, pronašao je 16. maja čovek koji je čuvao koze, kada je primetio da njegovi psi nešto kopaju, ispričao je za "Telegraf" Aleksandrov brat od tetke.

Aleksandar je juče sahranjen na groblju u Janošiku.

Nakon dva meseca neizvesnosti, tragičan kraj potresao je sve koji su ga poznavali. Njegova prijateljica podelila je emotivan status na Fejsbuku u kojem je opisala kako je izgledalo njihovo drugarstvo.

- Ne znam ni odakle bih počela.... Današnji datum i današnji dan nikada zaboraviti neću, na današnji sam saznala ono što niko nije ni slutio... - započela je status Aleksandrova drugarica.

Navela je da je njena "druga polovina duše, drugarstva, je na tako surov način otrgnuta od nje."

- Ko će me sada zvati 50000 puta da mi govori da imam najlepšeg druga, ko će me sada zvati 30000000 puta dnevno da mi ispriča kako mu je dan prošao, koju si "ribu priveo" i kakva je, ko će mi sada sasuti sve u lice iako mi se ne sviđa, ko će mi sada reći "Alo mama, daj malog, vodim ga u Knez da muvamo ribe" 'Oću tuđim perjem da se kitim", ko će me sada smarati pričama o kolima koje ćeš da voziš, a ja bih te smarala da daš meni da ih provozam ..Ko će me sada podići sa dna i reći da me voli kao brata i da smo tu zauvek jedno za drugo? - napisala je ona.

Ovu bol, kako je napisala, niko ne može da istrgne iz nje, jer je njena polovina srca kod njega.

- Ali jedno sam sigurna brate moj da ćemo se sresti na nekom boljem i lepšem mestu i volim te i voleću te zauvek anđele moj, počivaj u miru. Tvoja te drugarica nikada neće zaboraviti, živećeš u meni zauvek..volim te budalo moja Čuvaj nas od gore volimo te - napisala je Aleksandrova drugarica.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA