≫ 

Osuđen Filip koji je autom upao u prihvatni centar za migrante: Poznato koliko će biti u zatvoru

Filip se na ovaj potez odličio jer, kako je rekao, ne želi da mu migranti uznemiravaju devojku, kao i da ne želi muslimane u svojoj zemlji

  • 11
Obrenovac, Filip Radovanović, prihvatni centar, migranti Printskrin: Youtube
Obrenovac, Filip Radovanović, prihvatni centar, migranti Printskrin: Youtube

Filipu Radovanoviću (23) koji je početkom maja uhapšen u Obrenovcu, danas je, nakon što je sklopio sporazum sa nadležnim tužilaštvom, i priznao krivicu izrečena je pravosnažna presuda od osam meseci zatvora, pišu "Novosti".

Podsetimo, Radovanović, kik-bokser i navodni član pokreta "Levijatan" za Đurđevdan je automobilom upao u obrenovačku kasarnu gde je smešteno blizu hiljadu migranata.

On je iste večeri objavio snimak incidenta i raspravu sa službenim licima koja obezbeđuju objekat na društvenim mrežama. Snimak je zabeležio svojim mobilnim telefonom.

U snimku je, pored ostalog rekao da ne želi da mu migranti uznemiravaju devojku, kao i da ne želi muslimane u svojoj zemlji. On će se do odluke o žalbi tužilaštva braniti sa slobode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suarez

    7. jun 2020 | 01:51

    Zašto ga nisu pustili jednostavno kući da ide bez ikakvog medijskog promovisanja i rekli mu da ćuti ,ne,mora Evropa da čuje kako smo glupi i da imamo preki izdajnički sud sopstvenog naroda.Kako Poljaci,ne daju muslimanima nikakva prava da prave dzamiju,jer zna se sta muslimani hoce,ratove I napade a migranti muslimani apatridi imaju u Srbiji veca prava od Srba.Zemlja nam je puna izdajnika tj ko da vise dobije prekoreda..

  • Дејан Младеновић

    6. jun 2020 | 01:12

    Аууу срамотна одлука. А то што мигранти пљачкају и нападају свуда где стигну по Србији ником ништа

  • aaaaaa

    5. jun 2020 | 13:13

    Sramota, treba sad uhapsit naše sudije koje su ga osudile, ovo je nepravda!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA