≫ 

Rade i Jelena krenuli na operaciju deteta (2): Detalji tragedije kod Vlade Srbije

Poginuli su Jelena P. (34), majka dečaka, sin vozača Nikola N. (20), dok je vozač BMW-a Rade N. (42) teško povređen

  • 56
Nesreca, vlada srbije Foto: Facebook/RTS

Jelena P. (34) i Nikola N. (20), nastradali su jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu rano jutros kod zgrade Vlade Srbije. Sa njima je u automobilu bio i dečak star godinu dana, koji je teško povređen, a zbog čije operacije su došli u Beograd iz Arilja, pišu mediji. Vozač auta Rade N. (42) je u komi, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Oni su, naime, imali stan u Višnjičkoj banji, ali su se odselili u selo kod Arilja gde su živeli poslednjih godina. Komšije ove porodice su  ispričale da su jutros došli u Beograd, jer je dečačić imao zakazanu operaciju.

- Rano jutros su krenuli iz Arilja jer je mališan imao zakazanu operaciju mokraćnih kanala. Inače su živeli kod Radetove majke u selu kod Arilja - tvrde komšije ove porodice iz Višnjičke banje.

Kako kažu, Rade je bio profesionalni vozač kamiona, a vozio je po celoj Evropi.

- Ima sina iz prvog braka, a sa prvom ženom je ostao u odličnim odnosima. Kad god bi dolazili u Beograd svraćali su kod nas. Bili su divni ljudi. Mnogo nas je potresla ova tragedija, ovde su ih svi voleli - kažu komšije za Kurir.

Podsetimo, tragedija se dogodila je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem lozničkih registarskih tablica.

U kombiju je bilo šest osoba, a u automobilu, čija je prednja strana potpuno uništena tokom sudara, četvoro.

Iz kombija u koji je udario u automobil svih šest osoba prevezeno je u Urgentni centar: Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35).

Video: Snimak vatrogasaca koji seku auto ispred Vlade Srbije u kom je zarobljena jedna osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • automobilski ne strucnjak

    18. jun 2020 | 18:15

    kada bi svi vozaci u saobracaju postovali i pridrzavali se saobracajnih pravila propisa i zakona ovakve stvari se nebi desavale.

  • automobilski ne strucnjak

    18. jun 2020 | 18:17

    totalno je nebitno koliko si ti dobar vozac savestan i odgovoran mnogo je onih u saobracaju koji su losi i neodgovorni.

  • DHL

    18. jun 2020 | 14:29

    Ljudi cemu osudjivanje, svi smo mi imali neku gresku u saobracaju, ne bitno da li amater ili profesionalac desi se. Nekom bez posledica nekom se desi sa, ali poenta je svi gresimo da li zbog umora, problema porodicnih ili neceg drugog. Treba osudjivati samo bahate koji znaju sta cine. Saucesce porodicama nastradalih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA