≫ 

Oboje su voleli motore, a Miloš (26) je bio profesionalni vozač: Detalji nesreće kod Bele Palanke

Novi detalji tragedije kod sela Čiflik, kada je "jamaha r1" sletela sa puta

  • 2
Milena, nesreca, motor Foto: Facebook/Milena M, Shutterstock

Neprilagođena vožnja pod dejstvom alkohola, mogući uzrok saobraćajne nesreće u subotu oko 8.30, kod belopalanačkog sela Čiflik, na regionalnom putu ka Pirotu, u kojoj je život izgubila Milena M. (28) iz Knjaževca, koja je bila na mestu suvozača motora marke "jamaha", kojim je upravljao Miloš M. (26), takođe iz Knjaževca, koji je prošao sa lakšim povredama.

Nesreća se dogodila kada je Miloš, kod jedne krivine, sleteo motorom sa nekadašnje magistrale. Zlosrećna devojka je poginula na licu mesta, dok je vozač zbrinut u pirotskoj Opštoj bolnici, u kojoj mu lekari saniraju povrede.

Novosti pišu da je vozač imao 0,88 promila alkohola u krvi, što je najverovatnije kumovalo nesreći, zbog čega će ga krivična prijava teretiti za teško delo protiv bezbedosti u saobraćaju.

Vest o velikoj nesreći brzo je stigla do Knjaževca.

- Milena je bila na poslu, u kafiću u Knjaževcu, kad je po nju na motoru "jamaha r1" došao prijatelj Miloš M. - pričaju očevici:

- Bilo je kasno kada su krenuli, negde oko dva sata iza ponoći, jer se tada Mileni završila smena u kafiću u kome je radila.

Jedan od prijatelja je Mileni i Milošu kazao da je kasno da sada kreću na put, ali ga njih dvoje nisu poslušali. Oboje su voleli motore, i bili su rešeni da krenu na put.

- Miloš i Milena su prvo otišli u Niš, na proslavu rođendana njenog bivšeg momka, koji joj je, navodno, pre nego što se udala bio velika ljubav - nastavlja sagovornik Novosti:

- Kako smo čuli, kada se žurka završila, momak i devojka su, najpre, motorom otišli do Pirota, da bi, umorni i neispavani, krenuli put Knjaževca.

Milena Milaćević Foto: Facebook/Milena M.

Međutim, kod Bele Palanke Miloš je, iz još neutvrđenih razloga, čiji se uzroci ispituju, izgubio kontrolu nad motorom. "Jamaha" je sletela sa puta. Kako se ispostavilo, Milena je poginula na licu mesta, dok je Miloš zadobio lakše povrede.

Sagovornik Novosti sumnja da je Miloš, koji je, inače, profesionalni vozač i vozi kamione u inostranstvu, tek tako mogao da izgubi kontrolu nad motorom koji je, veli, poznavao "u dušu".

- Ne znam šta se stvarno desilo, ali sumnjam da je Miloš, bez obzira na umor, mogao da tek tako izgubi kontrolu nad motorom. Čuo sam da im je uzeta krv na analizu, kao i da će se uraditi detaljna istraga - kaže sagovornik "Novosti".

Milena ima dvoje male dece, ćerku od četiri i sina starog pet godina. Deca se nalaze kod oca kome je, po razvodu, pripalo starateljstvo.

- Milena se nije libila nijednog posla. Radila je po kafićima, jer je nedavno podigla kredit kako bi kupila stan, jer je želela da ima svoj krov nad glavom, a ne da živi privatno. Volela je motore, to nije ni krila. Ali, niko nije posumnjao da će na takav način poginuti - ispričale su njene drugarice.

Zasada je sve samo u oblasti pretpostavki, a policija detaljno istražuje ovaj slučaj.

Video: Vozi oprezno jer Ima samo jedan put

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina Cvetkovic

    29. jun 2020 | 00:19

    Ja vas najlepse molim da nadleznima skrenete paznju vezano za nestecu. Mi imamo vikendicu u selu Ciflik I stalno se pitamo Kako je napravljen nastavak starog puta sa takvom ostrom krivinom a bez propisnih znakova. Imate znak za blagu krivinu I to je sve. A ona je pod uglom od 90°. Samo ko ide tamo cesto, zna kada da ukocity. Ovo nije prvi put da se nesto desi na Tom mestu

  • Bane

    29. jun 2020 | 09:29

    Alkohol i 2 tocka neide druze moj... licno sam osetio na svojoj kozi i reko nikad vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA