• 0

Dan žalosti u Kuli posle teške saobraćajke: Grad se seća 3 drugarice, bez muzike i zabavnih emisija

Tri mlade devojke stradale su u udesu

  • 0
Poginule devojcice, Kula

Foto: Facebook

Zbog teške saobraćajne nezgode koja se dogodila prekjuče ujutru oko 3 sata i 30 minuta na putu Kula - Ruski Krstur, a u kojoj su život izgubile M. F. iz Kule stara 17 godina, T. G. iz Vrbasa stara 15 godina i Božidarka Đ. iz Novog Sada stara 23 godine, Opštinsko veće u Kuli je na jučerašnjoj sednici donelo je zaključak kojim je utorak, 7. jul proglašen za Dan žalosti u opštini Kula.

Organi, organizacije i druzga pravna lica koja ističu zastavu dužna su da zastavu Republike Srbije, zastavu AP Vojvodine i zastavu Opštine Kula spuste na pola koplja.

Radiodifuzne organizacije za informisanje na teritoriji opštine Kula dužne su da u svojim programima emituju Odluku o proglašenju Dana žalosti, da umesto humorističkih, zabavnih, folklornih i drugih emisija zabavnog karaktera emituju muziku i emisije prikladne Danu žalosti i da usklade programsku šemu Danu žalosti.

Za vreme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje narodne i zabavne muzike i održavanja zabavnih programa na javnim mestima.

Dan žalosti u sportskim halama, na stadionima i igralištima obeležava se spuštanjem na pola koplja zastava Republike Srbije, AP Vojvodine i Opštine Kula.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima