• 33

Veštak potvrdio: Tragovi na nožu kojim je ubijen student Miloš pripadaju Neđeljku!

Keckarević je rekao da uzorak krvi sa sečiva noža oštećenom Milošu Mileusniću i da je to apsolutno verovatno

  • 33
Miloš Mileusnić, Nedjeljko Đurović

Foto: Telegraf, Nedjeljko Đurović/Facebook

Na današnjem suđenju Neđeljku Đuroviću, koji je optužen da je ubio Miloša Mileusnića, veštak Dušan Keckarević rekao je da trag krvi na sečivu noža pripada Milošu Mileusniću, dok su na dršci pronađeni tragovi optuženog Neđeljka Đurovića.

Suđenje Neđeljku Đuroviću, koji je optužen za ubistvo Miloša Mileusnića u Ulici Dimitrija Tucovića u januaru 2019. godine, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu. Suđenju su prisustvovali Fiip Bjelić, Milošev cimer, i još jedan prijatelj, koji su nosili crne majice sa Mileusnićevim likom sa porukama: "Samo da si nasmejan. Takvog te pamtim" i "Život je lep, Partizan je večan".

Na današnjem ročištu saslušan je veštak sa Biološkog fakulteta Dušan Keckarević koji je govorio o tragovima pronađenim na nožu kojim je mladić ubijen.

Keckarević je rekao da uzorak krvi sa sečiva noža oštećenom Milošu Mileusniću i da je to apsolutno verovatno.

Keckarević je rekao da su ostali tragovi izuzimani sa sečiva i drške noža. Veštak je rekao da tragovi pronađeni na dršci noža pripadaju optuženom Neđeljku Đuroviću kao ostaviocu.

Nakon današnjeg ročišta punomoćnica oštećenog Mirjana Mraković rekla je isred suda da je ročište održano i da su saslušani svedoci.

-  Ono što je najvažnije je da je saslušan predsednik komisije sa Biološkog fakulteta gde je rađena DNK analiza i naravno potvrđeno ono što je predstavljeno i u pisanom nalazu, a to su nesporni DNK tragovi na sečivu noža pokojnog ostećenog Miloša Mileusnića, a na dršci okrivljenog Đurović Neđeljka, tako da je to nedvosmisleno potvrdio veštak - rekla je Mraković.

Ona je dodala da je sledeće ročište zakazano za 22. septembar kada bi trebalo da budu ispitani inspektori koji su vodili postupak i da bi verovatno trebalo da budu pregledani video-snimci sa kamera koje su u okolini lica mesta uzete.

-  Ovo je bilo sto se tiče dokaza ono glavno što smo imali, nalaz da su tragovi nesporni. Čak i na Miloševoj jakni se nalaze tragovi okrivljenog Neđeljka Đurovića, očigledno taj kontakt kad ga je držao - rekla je punomoćnica Mileusnića.

Otac ubijenog Miloša: Od početka se zna šta je i kako je, odbrana se služi lažima

Goran Mileusnić, otac ubijenog Miloša, rekao je ispred Palate pravde da sve ide svojim tokom.

- Od početka se zna šta je i kako je, odbrana se služi lažima i prevarama i misle da tako mogu da se izvuku. Mislim to je stvarno gnusno i jadno, prvo što je moj sin ubijen na podmukao i jedan svirep nacin. Dečko koji je došao da studira u Beograd pun života i radosti , koji je voleo život i da se druži da tako završi, to je stvarno za ovo društvo strašno da se to dešava. U ovoj zemlji da takvi ljudi postoje i još da ne pokazuju ni trunke kajanja u celom tom procesu već se koriste gnusnim lažima da  bi izbegli pravdu i zasluženu kaznu, koja ja nadam se biće maksimalna, i za takav zločin treba da bude primer svim drugim ljudima koji misle da uzimaju pravdu u svoje ruke i da se iživljavaju uopšte u ovom sistemu. Ne znam sta više da vam kazem, pun sam i gneva i besa i tuge. Neki put preovladava ovo neki put ovo drugo - rekao je Goran ispred suda.

(M. Brkić)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    Ovo je u našem sudstvu normano. Ništa ne priznaš (naravno lažeš), razvačiš proces, sudija otalja svoj posao, a advokati tarifiraju ročišta. A sama presuda je u drugom planu. Sud bi trebalo da donese brzo presudu i da pooštri kaznu zbog lažnog iskaza. Pa kad je tako pametan, nek robija do kraja života. Ionako ne zaslužuje da živi.

  • Lord

    Odavno sam rekao da su advokati najgora sorta ljudi, za lovu su spremni na sve...

  • Veteran

    Metak!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima