≫ 

Braća se potukla u aleksinačkom sudu posle ročišta: Ranije žena jednog od njih bagerom rešavala sve

O njihovom sukobu Telegraf.rs je pisao početkom prošle godine kada je žena jednog od braće odlučila da na suludi način reši imovinske zađevice sa deverom

  • 7
Vladimir, Slobodan Pavlovic, dvoriste Slobodan Pavlović i uništeno dvorište, Foto: Telegraf.rs

Braća od stričeva Slobodan Pavlović i Vladimir Pavlović sukobili su se danas u aleksinačkom sudu nakon okončanja ročišta u sporu koji vode oko zajedničkog dvorišta. Kako saznajemo, do incidenta je došlo oko 14.10 sati u hodniku ispred sudnice, a teže posledice sprečila je pravosudna straža koja je obavestila policiju.

Osnovno javno tužilaštvo izjasnilo se da u ovom događaju nema elemenata krivičnog dela pa će braća svoju verziju događaja izneti pred sudijom za prekršaje, a zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

O njihovom sukobu Telegraf.rs je pisao početkom prošle godine kada je Vladimirova žena odlučila da na nesvakidašnji način reši imovinske zađevice sa deverom. Ona je zasela za volan bagera, srušila mu dvorišnu ogradu, a zatim mu uništila 50.000 sadnica tuja vrednih oko pola miliona dinara.

Policija koja je stigla na poziv šokiranih komšija, frapirala se kada je zaustavivši građevinsko vozilo ustanovila da je N. Ž. u napad na deverovu imovinu sa sobom povela i dvanaestogodišnjeg sina.

Muž uhapšen zbog napada na službeno lice

No, tu se problemi sa ovom porodicom nisu okončali, jer se muž vozačice buldožera sukobio sa policijom koja je ovim povodom intervenisala, pa je uhapšen zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti dok je njegova supruga kažnjena prekršajno.

Povodom ovog događaja Slobodan je i pokrenuo postupak protiv brata tražeći da mu se nadoknadi šteta, a već poremećeni rodbinski odnosi su se zbog toga pogoršali i kulminirali današnjim obračunom.

Vladimirov advokat Alit Amzić kaže da je ovoga puta njegov klijent oštećena strana.

- Posle tog događaja, Slobodan je pokrenuo nekoliko postupaka protiv Vladimira. Pretpostavljam da se Slobodanu nije dopalo u kom pravcu ide postupak, pa je napao mog klijenta. Izudarao ga je pesnicama, zbog čega sam ga odveo u bolnicu. Ustanovljene su mu lake povrede, ali će ga lekar ponovo pogledati već sutra da se ustanovi da li ima potres mozga jer mu nije dobro – objašnjava Amzić.

Ističe da smatra da je bilo osnova za postupanje tužilaštva jer su se u Slobodanovim radnjama, kako smatra, stekli elementi krivičnog dela nasilničko ponašanje.

- Čovek je dobio batine u sudskoj zgradi, na javnom mestu. To je nedopustivo da prođe samo sa prekršajnom prijavom – kaže Amzić.

Vladimir Pavlović: Trebalo da ga privedu, on mirno otišao kući

Vladimir Pavlović tvrdi da je bio žrtva podmuklog napada.

- Nakon tog događaja sa buldožerom, Slobodan je protiv mene pokrenuo sedam, osam postupaka pred sudom. Danas smo bili na ročištu, kada smo izašli našao me je s leđa, izudarao pesnicama i oborio. Hteo je i da me šutira, ali ga je sprečilo sudsko obezbeđenje. Smatram da je policija trebalo da ga privede, a on je mirno otišao kući – tvrdi Pavlović.

Slobodan Pavlović nije isključivi krivac za incident

Slobodan je odbio da prokomentariše incident, a preko svog advokata Pavla Vidanovića objasnio da je lošeg zdravstvenog stanja.

- Slobodanu sve ovo veoma teško pada, zbog svega što se dešava trpi veliki pritisak. Suočen je sa svakodnevnim pretnjama, čak je jedno vreme morao da se iseli iz kuće. On nije isključivi krivac za incident, bio je verbalno napadnut i samo se branio. O njemu dovoljno govori i to što nikada nije kažnjavan ni krivično ni prekršajno – objasnio je Vidanović.

Video: Brutalna tuča kupca i radnika obezbeđenja u tržnom centru u Kragujevcu

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    14. jul 2020 | 21:05

    То Браћа пууууу фукаре једне!!!!!

  • pero

    14. jul 2020 | 22:52

    Nikad se dva brata ne bih zamerila oko zemlje ali dodju dve p..,..e i zavade ih da ne moze gore biti

  • 🦇

    14. jul 2020 | 22:06

    Zena. 🦇🦇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA