• 1

Abdulov izmenio odbranu za ubistvo svog partnera: "Marko nije naleteo na nož"

Ubistvo se dogodilo 7. jula 2018. u stanu u Zemunu, u kojem je Radović živeo kao podstanar

  • 1
Jovana ili Goran Abdulov

Goran Abdulov Foto: Privatna arhiva

"Marko nije naleteo na nož! Da je bio na frižideru, video sam dok me je Marko udarao svom snagom rukama i nogama po glavi i telu. Dohvatio sam nož i ubo ga. Sećam se da sam ga posle levom rukom odgurnuo od sebe, dok sam u desnoj držao nož. Onda mi je pao mrak na oči i više se ničega ne sećam."

Ovim rečima je u sredu, u nastavku suđenja za ubistvo Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine izmenio, odnosno dopunio svoju odbranu Goran Abdulov, poznatiji kao transvestit Jovanica, koji se tereti za ovaj zločin.

Marko Radović

Marko Radović Foto: Facebook/Marko Radović

- Sledeće čega se sećam je da sam ležao na Marku i da sam na njegovom levom ramenu video posekotinu - ispričao je optuženi. - Ustao sam, sklonio se u stranu, a Marko je istrčao iz stana u dvorište. Izašao sam i ja napolje i video sam Marka kako stoji u dvorištu sav krvav. Istrčao sam na kapiju i otišao odatle.

Ubistvo se dogodilo 7. jula 2018. u stanu u Zemunu, u kojem je Radović živeo kao podstanar. On je uboden nožem, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici. Dan kasnije, zbog ovog ubistva uhapšen je Goran Abdulov, koji je, po sopstvenom priznanju, bio u emotivnoj vezi sa studentom iz BiH.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima