≫ 

Sumnja se da su Milorada najbliži ubili motikom, a evo od čega je starac na kraju preminuo

Milorada je u dnu dvorišta pronašao sin Rade koji je krenuo da ga traži

  • 1
Policija, Svetla, Rotacija Foto: PIxabay.com

Milorad Lazić (72) iz prokupačkog naselja Donja Draganja koji je u subotu 25. jula pronađen mrtav u dvorištu svoje kuće, a njegov rođeni brat Živojin i njegova supruga Blagica Lazić uhapšeni pod sumnjom da su ga ubili, najverovatnije je preminuo usled srčanog udara, pokazuju rezultati obdukcije.

- On je bio srčani bolesnik i najverovatnije mu je pripalo teško, a sve ostalo je sporedno - kaže za Kurir izvor iz istrage.

Kada stigne izveštaj, na osnovu njega postupiće se prema osumnjičenima i preduzeti dalji koraci.

Podsetimo, Milorada je u dnu dvorišta pronašao sin Rade koji je krenuo da ga traži. Našao ga je među tikve pokrivenog jaknom koju je nosio, a sumnja da su ga napali pala je na Miloradovog rođenog brata i snaju, koji sa njim dele kuću.

Oni su deset godina vodili spor oko podele dvorišta i on je nedavno okončan. Policija je pronašla i motičicu kojom je Miloradu nanet udarac u glavu, a osumnjičeni su u kući čekali da policija dođe po njih. Nakon saslušanja određen im je pritvor do 30 dana i još uvek su u njemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišo

    5. avgust 2020 | 19:56

    Kakvi je to rodbina zbog malo zemlje ubiše čoveka treba ih dobro kazniti da vide šta su uradili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA