≫ 

Smrskani automobili, staklo i krv nasred puta: Stravične scene sa mesta nesreće kod Kruševca

Suvozač je stradao, dok se lekari bore za živote vozača

  • 19
udes krusevac

Nesreća kod Kruševca / Printskrin: YT/ RTV Krusevac

Jedna osoba poginula, a dve u teškom stanju, smrskani automobili, staklo i krv nasred puta posledice su stravičnog sudara koji se oko 15.50 danas desio na putu kod Kruševca.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na severnoj zaobilaznici kod Makrešana, jedno lice je poginulo a dva teže povređena prebačena su u kruševačku Bolnicu, piše RTK.

Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo koje se kretalo iz pravca Kraljeva marke opel astra sa prištinskom registarskom tablicom iz dosad neutvrđenog razloga prešlo u levu traku i direktno se sudarilo sa drugim putničkim vozilom, marke volvo beogradske registracije, koje se kretalo iz pravca Ćićevca. Na licu mesta je poginuo suvozač u prvom vozilu.

udes krusevac

Nesreća kod Kruševca / Printskrin: YT/ RTV Krusevac

Vozači oba vozila sa teškim povredama prebačeni na Odeljenje hirurgije Opšte bolnice Kruševac, a jedan od njih – kako saznaje portal od direktorke Opše bolnice Kruševac Vesne Stević Gajić – smešten je na Intenzivno odeljenje i životno je ugrožen.

Uviđaj lica mesta vrše Saobraćajna policija Kruševac i nadležno tužilaštvo, a prethodno je intervenisala i Vatrogasno spasilačka jedinica Kruševac.

Ovo je, inače, prva saobraćajna nezgoda sa ljudskom žrtvom na tertoriji Grada Kruševca u ovoj godini. Od početka godine do danas, naime, u Kruševcu nije bilo poginulih lica u saobraćaju, podaci su Saveta za bezbednost saobraćaja grada Kruševca.

Video: Teška saobraćajka na Ibarskoj magistrali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    6. avgust 2020 | 20:13

    Crveno što se nalazi na asvaltu nije nikakva krv.Radi se o jednoj vrsti nešto slicno kao piljevina koju vatrogasci koriste i posipaju po putu tačnije po površini gdje su iscurile tečnosti iz motora automobila.Iz tog razloga jer je kasnije lako uklonuti i očistiti put.

  • pedja

    6. avgust 2020 | 20:47

    Nije trenutak ali valja postaviti pitanje zasto je dozvoljeno da svaki deseti auto na jugu Srbije lagano vozi sa kosovskim tablicama, u Nisu ih ima stotine...

  • Sale

    6. avgust 2020 | 20:26

    Velika brzina, na snimku se vidi da je u saobracaju u Srbiji vrlo bitno imati što bezbednije vozilo, pamet u glavu kod kupovine automobila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA