≫ 

Ovo je otac iz Vršca koji je do smrti tukao bebu: Dečačić preminuo posle mesec i po dana

Beba je bila stara samo dva i po meseca

  • 14
Mihajlo T, otac ubio bebu Vršac

Foto: Facebook/M. T.

Mihajlo T. u sredu je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu zbog smrtonosnih telesnih povreda koje je naneo rođenom sinu. Mihajlo je u potpunosti priznao zločin, odnosno da je pretukao bebu, rekao je za Telegraf.rs tužilac Nebojša Živković, iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu. Iako se ranije mislilo da je to učinio pod dejstvom sedativa ili alkohola, ispostavilo se da to nije tačno.

Mihajlo T. će biti u pritvoru do daljeg, u istražni organi čekaju obdukcioni nalaz bebe, a i neki svedoci će biti pozvani na razgovor.

Obdukcija je pokazala da je beba usled batina zadobila teške neurološke probleme i povrede mozga, što je prouzrokovalo smrt.

Pritvor mu je određen zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog velikog uznemirenja javnosti nakon što je obelodanjeno šta je uradio sopstvenom detetu.

Dvoipomesečni N. T. iz Vršca preminuo je u petak na Institutu za majku i dete, mesec i po dana nakon što ga je pretukao otac Mihajlo T. (29).

Otac je u pritvoru od 25. juna, nakon što je majka Tamara M. (32), nevenčana supruga Mihajla T., sa muškom bebom došla na Institut. Lekari su konstatovali da beba ima hematom na glavi i o toj povredi obavestili policiju, pa je osumnjičeni otac odmah uhapšen i određen mu je pritvor zbog nasilja u porodici.

U istrazi je, prema nezvaničnim saznanjima "Blica", utvrđeno da je otac tek rođenog sinčića tresao i udario mu nekoliko šamara i tako mu naneo povrede glave i mozga. Šta je prethodilo tom mučenju bebe, biće utvrđeno u daljoj istrazi.

Osumnjičeni inače ranije nije prijavljivan za nasilje u porodici.

Hrabri dečaćić se 43 dana borio, ali je nažalost 7. avgusta izgubio životnu bitku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirča

    13. avgust 2020 | 09:53

    Što krijete monstruma?

  • Nišlija

    13. avgust 2020 | 10:33

    Ne vidim nikoga... Ko god da je, treba da robija do kraja života i da crkava u najvećim mukama. A ako ga već prikazujete, onda ga prikažite da narod, komšije, rođaci vide MONSTRUMA koji je jak nad nejakima, 3 meseca beba... Ej... Nemam reči! Bože mili, znaš najbolje šta ti je raditi sa ovakvim nakazama!

  • DP

    13. avgust 2020 | 10:26

    Nemojte ga slati u zatvor, posaljite ga meni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA