Sumnja se da je keramičar Milorad prvo pretučen, pa zadavljen: Noć pre sedeo u stanu sa poznanicima?

Poznanici su mu, navodno, tražili da im kaže gde mu je štek sa novcem

  • 1
Milorad Radenković, Milorad R. Foto: Facebook/M.R.

Keramičar Milorad R. (49), koji je juče pronađen mrtav u beogradskom naselju Žarkovo, u Ulici Ratka Resanovića 13 B, najverovatnije je prvo pretučen, a zatim zadavljen, pišu Novosti. Policiju intenzivno traga za dvojicom osumnjičenih.

Policija je u četvrtak ujutru pronašla beživotno telo Milorada R. (49), pošto ih je pozvao njegov prijatelj, koji je došao da ga obiđe.

Zločin se dogodio u polovično useljenoj zgradi u žarkovačkom naselju Rupčine, u objektu koji je sagrađen pre deset godina. Pored ubijenog Milorada R., ovde živi još samo nekoliko porodica.

Kako nezvanično saznaju Novosti, od izvora bliskog istrazi, Milorad je u sredu uveče navodno sedeo u svom stanu sa dvojicom poznanika, koji su ga ubeđivali da im prizna gde krije novac. Kada je on to odbio, najpre su ga pretukli, a kada im je rekao gde mu je "štek", zadavili su ga, najverovatnije, kanapom ili pertlom.

Ispred ulaza u zgradu je bilo parkirano nekoliko policijskih vozila, a forenzičari su od ranih jutarnjih časova prikupljali dokaze koji će im pomoći u rasvetljavanju ovog zločina.

Telo žrtve je oko 15.30 odneto na obdukciju

- Nisam čula da se sinoć nešto dešavalo, jer je u ovoj zgradi useljeno samo nekoliko stanova - priča jedna od žiteljki ove ulice.

Milorad R., koji je poslednjih godina živeo u Beogradu, poreklom je iz Hrvatske i došao je u glavni grad da radi kao keramičar. Kako se može videti na njegovom profilu na "Fejsbuku", bavio se unutrašnjim uređenjem. Njegova ćerka i žena, kako smo saznali, već dugo žive u Austriji.

Policija je ispred zgrade u Ulici Ratka Resanovića zatekla i odvezla braon "mercedes", za koji se sumnja da je pripadao ubijenom.

Milorad R. živeo je u zgradi na poslednjem, trećem spratu. Tokom uviđaja, prozor koji je okrenut ka ulici, sve vreme je bio otvoren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draff

    14. avgust 2020 | 08:52

    Zatvor je besmislen za ovakve slučajeve, tu se postiže sklanjanje kriminalaca iz društva ali nema prave kazne izolacijom, samo jednu sredinu menjaju za drugu. Zatvori, ovakvi kakvi su, se ne razlikuju mnogo od služenja vojske. Za najteža krivična dela, kao ovo, mora se uvesti apsolutna izolacija tj. samica, zabrana bilo kakve komunikacije, i to da traja decenijama. To bi bila adekvatna kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA