≫ 

Uhapšen Miloradov ubica: Policija otkrila kako je ubijen u stanu na Čukarici

Stezao ga je oko vrata do smrti

  • 5
Milorad Radenković, Milorad R. Foto: Facebook/M.R.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su ubistvo 49-godišnjeg muškarca i tom prilikom uhapsili D. V. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Кako se sumnja D. V. je, između 12. i 13. avgusta ove godine u stanu u naselju Bele vode na opštini Čukarica, podesnim predmetom stezao oko vrata četrdesetdevetogodišnjeg muškarca i tako ga usmrtio.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pročitajte prethodne detalje o ovom slučaju:

U stanu bili tragovi borbe

U stanu su nađeni tragovi borbe, što znači da je Milorad R. pokušao da pruži otpor, ali bezuspešno. Dužnici su ga pretukli i najverovatnije su ga naterali da kaže gde krije pare, pošto u stanu tokom uviđaja nije pronađeno ništa od novca. Na kraju ga je jedan od njih zadavio pertlom i pobegli su - kazao je naš izvor.

Milorada je mrtvog u četvrtak ujutro pronašao njegov prijatelj i kolega, s kojim je tog dana trebalo da obavi neke keramičarske radove. On je zatečen mrtav na stolici, presamićen preko stola.

Milorad je, inače došao iz Hrvatske i živeo sam na trećem spratu zgrade na Belim vodama. Ta zgrada je nova i još nije useljena, a istraga će utvrditi i da li je on bio vlasnik stana ili podstanar.

Komšije žrtve ispričale su da njegovi supruga i ćerka žive u Austriji. Rodom je sa Hrvatskog primorja, iz Dalmacije, gde ima kuću koju izdaje, a u Beogradu se bavio keramičarskim zanatom.

- Videlo se po njemu da je imao para, uvek je bio dobro obučen. Nije se družio sa komšijama, ali su ga često posećivali neki muškarci, verovatno poslom - kazao je komšija.

Video: Odvode osumnjičenog za pucnjavu u restoranu u Žarkovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    21. avgust 2020 | 12:11

    Jedni ubijaju dužnike,drugi dužnici ubijaju davaoce para i krive jedni druge a Bog neka presudi ko je u pravu.

  • Sve

    21. avgust 2020 | 13:31

    Više para u opticaju a sve manje ljudi sa dušama??!!

  • pravednik

    21. avgust 2020 | 13:01

    Ma doživotnu pa nek se rokaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA