Ubica keramičara Milorada nije bio sam? Policija traga za još jednom osumnjičenom osobom

Zločinu je prethodila svađa do koje je došlo pošto je Milorad navodno dao novac na kamatu muškarcu koji nije imao da vrati

  • 0
Milorad Radenković, Milorad R. Foto: Facebook/M.R.

Beogradska policija uhapsila je Dejana V. (48) zbog sumnje da je u noći između 12. i 13. avgusta u stanu u naselju Rupčine zadavio keramičara Milorada R. (48), a prema nezvaničnim informacijama, traga se za još jednom osobom koja mu je u zločinu pomogla, piše Blic.

Kako se nezvanično saznaje, trojica muškaraca su se pre zločina sastali u Miloradovom stanu, a do svađe je došlo pošto je Milorad Dejanu navodno dao novac na kamatu koji ovaj nije imao da vrati. Radi se navodno o dugu od 3.000 evra koji je vremenom porastao na 7.000 evra.

- Njih dvojica su se, po svemu sudeći, dogovorili sa Miloradom da se uveče nađu u njegovom stanu na Belim vodama, navodno, kako bi ispregovarali termin vraćanja duga. Nekoliko sati su sedeli za stolom i pili su alkohol. Kad je Milorad već bio pripit, ova dvojica su ga zaskočila - objasnio je ranije sagovornik upoznat sa istragom.

Nakon što su ga ugušili, Dejan i osoba za kojom se traga su ga navodno opljačkali i pobegli.

Miloradovo telo ujutru je pronašao prijatelj kada je došao po njega da idu na posao i odmah pozvao policiju i hitnu pomoć, ali Miloradu nije bilo spasa.

- Prijatelj je zatekao telo na podu. Na osnovu povreda na telu utvrđeno da je ubijeni pokušao da se odbrani - objašnjava izvor.

Video: Mladić napao policajca nožem, iste sekunde je ubijen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA