Poznato stanje dečaka (3), koji je sa majkom pao sa 6. sprata zgrade u Lazarevcu

Lekari se i delja bore za njegov život

  • 11
Lazarevac, nesreca, pad sa terase, zena, dete Foto: GEM Televizija

Stanje trogodišnjeg dečaka, koji je sa majkom pao sa 6. sprata zgrade u Krađorđevoj ulici u Lazarevcu, je nepromenjeno, i lekari Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj se i dalje bore za njegov život, saznaje Telegraf.rs u ovoj zdravstvenoj ustanovi. 

Dečakova majka A. E. (29) je, da podsetimo, preminula na licu mesta, a on je sa teškim povredama prvo prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. U toj ustanovi je nakon dijagnostike hitno operisan a zatim je prebačen u Kliniku u Tiršovoj.

Kako su nam u subotu u toj klinici rekli, mališan je u teškom stanju primljen u jedinicu intenzivne nege Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

- Pacijent ima teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa koje su inicijalno zbrinute u Urgentnom centru - kažu u Klinici u Tiršovoj.

Podsetimo, trogodišnjak i njegova majka pali su u petak sa terase šestog sprata zgrade u Karađorđevoj ulici u centru Lazarevca. Majka deteta je poginula na licu mesta. Mediji spekulišu da li se žena bacila sa terase sa detetom ili je reč o nekom drugom scenariju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    24. avgust 2020 | 16:31

    Ovo jedan od tragicnijih dogadjaja koje sam procitao.Kako su objasnili,mali se popeo na nesto na terasi majka istrcala iz kupatila da ga uhvati...i ona u naletu nemoze da se zaustavi prelece ogradu i zajdeno padaju.Uzas jedan.

  • Vesna

    24. avgust 2020 | 13:01

    Boze pomozi mu da ostane ziv i citav

  • Putinci

    24. avgust 2020 | 13:09

    Spasi ga BOZE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA