≫ 

Saslušan očuh, osumnjičen da je silovao pastorku (12) u Bogatiću: Preti mu preko 10 godina zatvora

Devojčica je majci ispričala kako je Milenko umesto putem koji vodi do banje skrenuo na poljanu. Ošamario je, zaključao auto i napastvovao je na zadnjem sedištu

  • 8

Video: Ispovest majke zlostavljane devojčice: Zapaliću ga, imao je alkohol u krvi

M. N. (30), koga je policija u Bogatiću uhapsila juče ujutro zbog sumnje da je silovao pastorku Ž. N. staru 12 godina, danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu. Kako Telegraf.rs saznaje, on se branio ćutanjem.

Tužalaštvo ga tereti za krivično delo silovanje iz člana 178.  stav 4 Krivičnog zakonika, za koje je predviđena kazna zatvora preko deset godina.

Njegova supruga Suzana je prijavila policiji kako je on u petak u noć silovao njenu ćerku iz prvog braka kada ju je poveo na kupanje u Bogatić.

Devojčica je majci ispričala kako je osumnjičeni umesto putem koji vodi do banje skrenuo na poljanu. Ošamario je, zaključao auto i napastvovao je na zadnjem sedištu.

Pošto je očuh bio u pripitom stanju, kada je zaspao devojčica se iskrala i pešice vratila kući udaljenoj oko tri kilometra.

Policija u Bogatiću je ubzo posle prijave pronašla M. N. golog u automobilu na polju pored seoskog puta između Banovog Polja i Bogatića, gde su mu policajci stavili lisice i priveli u stanicu policije.

Video: Automobil u kom je zlostavljana 12-godišnja devojčica u Bogatiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA