• 1

Neobičan način da se devojka prošvercuje preko granice: Muškarac u bunkeru krio dragoceni tovar

, Telegraf

Kombijem je upravljao 73-godišnji švedski državljanin marokanskog porekla, koji je carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu

  • 1

Na graničnom prelazu Gradina carinici su otkrili još jedan neobičan pokušaj ilegalnog prelaska državne granice. Slučaj je otkriven na ulaznoj strani prelaza Gradina  jutros oko 8.45 časova, kada je na red za redovnu kontrolu pristigao kombi švedskih registarskih oznaka.

Kombijem je upravljao 73-godišnji švedski državljanin marokanskog porekla koji je carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu. Carinici su se u saradnji sa graničnom policijom ipak odlučili za detaljan pregled, što se ubrzo pokazalo kao dobra odluka.

U improvizovanoj komodi koju je pomenuti putnik prevozio u teretnom delu kombija, otkrivena je 31-godišnja Marokanka koja je tu bila sakrivena.

Da bi to uopšte bilo moguće, fioke komode su namerno skraćene, kako bi se napravio neophodan prostor, a žena je pritom bila pokrivena i dušecima.

Sakrivena osoba je kod sebe imala pasoš Maroka, a u razgovoru sa putnicima, carinici su saznali da je reč o bračnom paru čija je namera bila da prođu kroz Srbiju na putu do Švedske.

Naime, muškarac je izjavio da je pokušao da prokrijumčari suprugu, jer nije imala vizu koja joj je potrebna za ulazak u Srbiju.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    To mora da mozda bila ljubavnica matoru pa je misli prosvercati do Svedske.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima