≫ 

Meštani Bečnja: "Žena otišla da živi kod drugog, muž je zvao da se vrati, pa ih udario kombijem"

M. J. (47) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici

  • 10
Cacak, Becanj Foto: RINA

U ataru sela Bečanj muškarac M. J. (47) je kombijem udario svoju suprugu J.J. (35), kao i još jednog pešaka koji se kretao sa njom D. R. (48).

- On je bio super komšija i čovek, još ne možemo da verujemo da je uradio nešto slično. Poslednjih meseci imali su turbulentnu situaciju u porodici, jer je njegova žena otišla da živi kod drugog čoveka i svi pozivi da se vrati njemu i deci bili su bezuspešni. Oboje ih je danas udario kombijem, ovo je malo selo i sve se zna - kaže za RINU, jedan od meštana sela Bečanj.

Cacak, Becanj Foto: RINA

Oba pacijenta hospitalizovana su u Opštoj Bolnici u Čačku i nisu životno ugroženi.

- Tridesetpetogodišnja žena primljena je na odeljenje ortopedije sa teškom povredom zgloba kuka. Urađena joj je dijagnostika i primarno zbrinjavanje povrede. Muškarac je zadobio lakše telesne povrede - izjavio je direktor čačanske bolnice dr Miroslav Sretenović.

Počinilac ovog krivičnog dela odmah je uhapšen.

Iz PU Čačak rečeno nam je da je M. J. (47) iz okoline Čačka uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

- On se sumnjiči da je supruzi naneo teške telesne povrede. Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu - rečeno je "Telegrafu" iz PU Čačak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    2. septembar 2020 | 14:38

    Nije mi jasno zašto ljudi mole odbegle žene da se vrate,kao da žele probleme ceo život.A ni žena nije njegovo vlasništvo da je povredjuje i ubija ako ne želi da živi s njim.

  • 🍐

    2. septembar 2020 | 14:38

    De bre da zgaziš ljubavnika pa taj može da posluži i nekoj drugoj

  • Čiča

    2. septembar 2020 | 20:05

    Nasilje u porodici. Znači i švaler je član porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA