≫ 

Poginulom Milošu motorista išao u susret, kaže da je auto proleteo: Stanari Miljakovca čuli 2 udarca

Stanje njegovog sina A. Ž. (17) teško i nepromenjeno

  • 5
Poginuo otac Miloš Žugić, sin Aleksandar Žugić teško povređen u saobraćajna nesreća, udes, Miljakovac Foto: Facebook

Stanje A. Ž. (17) koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Miljakovcu prilikom koje je njegov otac Miloš Ž. (40) poginuo, i dalje je teško.

- On se nalazi u jedinici intenzivne nege i njegovo stanje je nepromenjeno i teško - kazali su iz Urgentnog centra za Blic.

Stravična nesreća dogodila se kod okretnice autobusa 48 na Miljakovcu kada je otac vozio sina kući. Prema prvim informacijama, sumnja se da je Miloš Ž. vozio u brzini koja je veća od dozvoljene kada je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

- On je kolima udario u jedno drvo, ali je auto nastavio da se kreće ka šumi i pet metara niže udario u drugo drvo. Tu se automobil zaustavio - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Kako pričaju stanari kuća koje se nalaze nedaleko od mesta tragedije, oni su začuli dva snažna udarca, da bi potom videli vozila Hitne pomoći i policije. Prema njihovim rečima, neposredno pre nesreće komšije su videle automobil u kojem su bili Miloš i A. Ž.

- Jedan motociklista, koji je išao u suprotnom pravcu od njih, ka Beogradu, ispričao nam je da ih je video minut pre tragedije. Rekao je da su bukvalno proleteli pored njega - kaže jedan od komšija i dodaje da je automobil još radio kada je udario u drugo drvo.

Poginuo otac Miloš Žugić, sin Aleksandar Žugić teško povređen u saobraćajna nesreća, udes, Miljakovac Dečak A. Ž. u teškom stanju / Foto: Facebook/A. Ž.

- Komšija je pritrčao i odmah okrenuo ključ kako bi ugasio automobil. Scene su bile jezive, Miloša i A. Ž. jedva su izvukli iz vozila. Prednja strana automobila bila je potpuno smrskana - kaže sagovornik.

Miloš Ž. nastradao je na licu mesta, dok je A. Ž. teško povređen i nakon nesreće prevezen je u Urgentni centar, gde je smešten na odeljenje intenzivne nege u kojoj se i sada nalazi.

Njemu je sada potrebna krv, zbog čega je njegov brat Nikola zamolio sve ljude dobre volje da dođu u Zavod za transfuziju Urgentnog centra i pomognu u ovom teškom trenutku.

Mladić nije znao da precizira šta se tačno dogodilo, zna samo da je otac vraćao brata kući.

Objasnio je da su svi usredsređeni da spasu život dečaku koji je zadobio povrede slezine, rebra i teške povrede glave.

- Krv mogu dati osobe bilo koje krvne grupe - kazao je Nikola i zamolio sve humane ljude da pomognu njegovom 17-godišnjem bratu.

Video: Lokomotiva na kojoj je došlo do strujnog udara koji je oborio dvanaestogodišnjeg dečaka na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA