Upali sa fantomkama na pumpu u Topoli, skupljali pare i cigare, pa udarili radnika pištoljem u glavu

Na snimku se vidi kako razbojnici upadaju na pumpu, udaraju pištoljem radnika i kupe novac, cigarete i pića

  • 19

U jednoj od najefikasnijih akcija srpske policije poslednjih godina uhapšeni su razbojnici koji su opljačkali dve pumpe u Topoli. Za manje od 24 časa sa dokazima i novcem privedeni su M. B. (24) i B. S. (23) iz Mladenovca, piše portal Ucentar.

Kako je saopštila policija u Kragujevcu, "sumnja se da su oni 1. septembra u Beogradu tražili od vozača taksija da ih odveze do Mladenovca, a zatim ga vezali i, uz pretnju pištoljem, naterali da sedne na zadnje sedište".

Potom su se tim vozilom odvezli u Topolu gde su, kako se sumnja, maskirani fantomkama i uz pretnju pištoljem, od radnika dve benzinske pumpe oteli novac od pazara i cigarete. B. S. se sumnjiči i da je jednog od radnika pištoljem udario u glavu.

Na snimku se vidi kako razbojnici upadaju na pumpu, udaraju pištoljem radnika i kupe novac, cigarete i pića stavljajući ih u kese ili torbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    6. septembar 2020 | 14:21

    Dokle više inicijali puno ime i prezime prestupnika

  • mario

    6. septembar 2020 | 14:53

    20 godina robije odmah

  • Vasailije

    6. septembar 2020 | 15:06

    Ne kontam sta udara bezveze nesrecnog radnika.Sta mu je on kriv? Uso'si jarane imas utoku, uzmi lovu i dzada...Kakav olos i otpad.U najgoru tamnicu ih zatvoriti i to sa pravim robijasima psihopatama, ubicama i silovateljima da ih oni prevaspitaju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA