Ko je kriv kada se "nestali" ne javi svojima, kad je živ i zdrav, a cela zemlja traga za njim?

* Na društvenim mrežama korisnici dele objave o nestanku, veruje se da su neke od objava lažne * Šta je zloupotreba prijave, a šta uzbunjivanje javnosti?

Komentari

 • Mislim da...

  U moru informacija, i svakakvih objava srećom mali procenat je i zaista nestao, a ludosti gluposti ljutnja na porodicu ili na treće lice, ono ,,nestati" svi te traže a ti gledaš odnekle i najednom vraćaš se kao da ništa nije bilo, to zakonski kažnjavati, digne se pola države traži te a ti kuliraš nećeš da se oglasiš ni jednom rečju. To po meni nije u redu, da posle čitave halabuke porodica da saopštenje hvala Bogu sve je ok, i sve zaboravi kao da ništa nije bilo, ne mislim bukvalno zaboravi, ali tako ispada.

 • Bhm

  Kad se neko pojavi tj vrati ziv i zdrav sve ostalo je nebitno!Ti sat ili dani strepnje ne mogu da se pkate a daj Bože da je uvek neka dečija zaljubljenost,neozbiljnost,glupa sala,sta god samo da se nestali vrati!

 • Rade

  Take treba kaznjavati I neka plate troskove milicijo.

 • DARKO 100%

  Mi danas imamo toliko mogucnosti sto pre nije bilo moguce,brzina informacija u delicu sekunde,ceo svet je umrezen da smo svi braca i sestre na internetu,takve mogucnosti deljenja informacija ili drugog oblika oglasavanja moze biti i zloupotrebljeno raznim porivima,da bi se neko salio,napakostiti nekome,vredjati ili govoriti istinu,tako ogromna dzungla bez jasnih pravila gde su mnoge zveri nasle utociste za svoje zrtve

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima