≫ 

“Nemoj zbog deteta”: Molio suprugu da ga ne ubije, ona ga izbola noževima pred uplakanom ćerkom

Prema rečima komšija, nije delovalo da par ima bračnih problema

  • 5
Stanislava Bandulj ubila muza Branislava Ubistvo Zrenjanin, Ulica Heroja Pinkija 19 Foto: Facebook

Javnost u Srbiji ostala je u šoku posle vesti da je nekadašnja nastavnica iz Zrenjanina Stanislava M. (41) uhapšena zbog sumnje da je sa dva noža ubila supruga i to navodno naočigled njihove petogodišnje ćerkice i komšija.

Tragedija se dogodila jutros u porodičnoj kući.

- Ona je najpre supruga napala nožem u kući dok je spavao. On je pokušao da pobegne i sav krvav istrčao iz kuće na ulicu, ali ga je ona sustigla i dokrajčila ubodima u vrat i glavu. Branislav M. je od zadobijenih povreda preminuo u urgentnom centru zrenjaninske bolnice - priča za Kurir izvor iz istrage.

Kako za taj list kaže njihov prvi komšija, on je navodno video šta se sve desilo.

- Čuo sam oko osam sati buku, zapomaganje i krike u susednoj kući. Izašao sam u dvorište. Video sam komšiju kako istrčava na ulicu i pada nasred puta. Njegova žena ga je jurila, i to sa dva noža. Kad ga je stigla, zadala mu je nekoliko uboda nožem u glavu i vrat. Mislim da ga je tada dokrajčila. Pre nego što je pao na zemlju, molio je da to ne radi. Vikao je: „Nemoj, nemoj zbog deteta!“ Dete je, nažalost, sve gledalo i plakalo - priča M. K. pokazujući krvave tragove po ulici.

Spustila noževe i uzela dete

Zatim je prema rečima komšije spustila noževe i ušla u kuću.

- Uzela je ćerkicu i ključeve od automobila. Komšije su je zadržale i uzele joj ključeve. Mirno je reagovala i sačekala policiju. Jedan od komšija je uzeo dete i odveo ga u kuću. Kasnije je Centar za socijalni rad preuzeo devojčicu - prenosi ovaj list reči svedoka.

Jedna od komšinica kaže da nije delovalo da imaju bračnih problema.

- Nisu odavali utisak da su imali problema u braku. Zaista je strašno ovo što se dogodilo - odmahivala je u neverici rukom jedna od komšinica.

Prema rečima meštanke koja nije želela da se predstavi, Stanislava M. je više puta davala otkaz, a nakon nekog vremena bi se vraćala na posao. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu.

Meštani u šoku

Prema prvim informacijama, Branimir je radio kao programer u jednoj zrenjaninskoj firmi. Kako navodi list, susedi para i dalje su u šoku posle svega što se desilo.

- U ovoj ulici uglavnom sada žive mlađi ljudi. Neki od njih su se nedavno doselili. Kupili su i preuredili kuće. Sve su to mirni i porodični ljudi. To je bio slučaj i sa njima. Ko bi rekao da ovako nešto u našem kraju može da se dogodi - pričaju meštani ovog kraja Zrenjanina.

Video: Jezivi snimci sa mesta pucnjave na Banjici: Na parkingu i dalje leži telo ubijenog mladića (18)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jea

    9. septembar 2020 | 08:50

    Da je obrnuto vec bi feministkinje trazile smrtnu,mucenje i to...

  • Ilija Cvorovic

    9. septembar 2020 | 00:52

    Dok god minimalna kazna za ubistvo ne bude 30 godina i vise ovakve stvari ce se desavati, jadno malo dete, Bog da ga cuva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA