≫ 

Ko je Sonja koja je čudom preživela eksploziju džipa u kojoj je poginuo Strahinja Stojanović

Latinoamerikanka je prošla sa lakšim povredama

  • 48

Video: Snimak neposredno posle eksplozije džipa

Džip Strahinje Stojanovića, eksplodirao je u pokretu oko 12.15, u ulici Omladinskih brigada u Beogradu, pri čemu je Stojanović izgubio život.

Sa tragično nastradalim u trenutku eksplozije, u automobilu bila je latinoamerikanka Sonja Suarez. Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, gde je Strahinja kasnije podlegao povredama i preminuo.

Sonja je zadobila lakše povrede.

Iako o njoj nije poznato mnogo, pa ni kako je upoznala Strahinju, na društvenoj mreži Instagram prati je više od 23 hiljada ljudi, koji imaju uvid u dosta privatnih detalja, koje atraktivna Sonja objavljuje javno.

Sudeći po objavama na Instagramu, putuje na egzotične destinacije, uživa u izlascima... Kolumbijka često objavljuje i provokativne fotografije u bikiniju.

Sonja je pre dolaska u Srbiju boravila u Turskoj, prvu fotografiju iz Beograda objavila je 9. marta ove godne, a u opisu je napisala:

 
 
 
View this post on Instagram
Better together #kopaonikmountine #tuyyo❤ #loveyoucveta #eurofriends #Lifeislikethis #serbiamontainA post shared by Sonia Suarez. (@soniasuarezgmz) on

- Znate da ste došli do pouke duše kada se okolnosti i ljudi nisu promenili, ali ste promenili način na koji ih vidite. Sve je stvar percepcije i ono što vi opažate i osećate je ono što ih tera da se promene.

Sudeći po objavama, Sonja u našoj prestoici ima nekoliko prijatelja, sa kojima se povremeno druži. Ona je iz Beograda objavljivala fotografije iz restorana, kao i kadrove sa reke, ljubavne momente i obilazak Srbije sa dečkom.

Video: Eksplodirao džip na Novom Beogradu: Teško povređen Strahinja Stojanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA