≫ 

Velika tuga bake nastradale devojčice (4): Nema više mog malog anđela, moje mile devojčice

 ≫ 

Prema rečima komšija, devojčica je nedelju ujutro sa svojom majkom Danijelom, stricem i starijim bratom automobilom otputovala za Niš

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sputnik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sputnik

    13. septembar 2020 | 23:08

    Današnje majke su hladnokrvne... Mislila je za čas ću ja to da završim neka ga dete u automobilu da ga ne vodam sa sobom. Uopšte ne brine da će se dete možda uplašiti što je samo u automobilu. Jer dete ima tek 4 godine i nije sposobno sa 4 kao neko dete sa 7-8 godina da se brine o sebi. To dete od 4 godine zahteva non stop pažnju.. jer je još nesigurno u sebe. Ne kažem ja da je dete sa 8 godina nešto Bog zna šta sposobnije, ali je malo razumnije ako mu kažeš evo za dva minuta dolazim molim te čekaj me u automobilu ono ce to upiti i biti u automobilu mirno. Ne, danas pojedini roditelji stvarno ne bi trebalo da imaju decu sve dok imaju takvo ponašanje. Samo kad vidim pojedine majke na instagramu kojima je bitniji selfi od deteta pored nje. To vrti kosu, pući se, namešta, a dete u pozadini plače, a ona hladnokrvno ga ignoriše. Ne branim ovog čoveka što je dete udario automobilom i baš mi je žao što je dete doživelo takvu sudbinu da umre i treba ako je kriv vozač da snosi posledice, ali majke pamet u glavu i ostavite mobilne telefone i sve poslove koje imate i posvetite pažnju deci. Ma koliko vam ona bila sputnja ili ti smetnja u kupovini.. povedite ih sa sobom da vam posle ne bude žao ako im se nešto desi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA