Suđenje Darku Kostiću: Saslušan prijatelj navodne žrtve kreatora, drugi svedok se nije pojavio

Kostić se tereti za polno uznemiravanje, a optužen je i jer je, navodno, svojim žrtvama omogućavao konzumiranje narkotika

  • 2
Darko Kostić

Foto: ATA images

Saslušanjem svedoka danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje Darku Kostiću, poznatom modnom kreatoru, koji se tereti za polno uznemiravanje Š. B. kao i L. K. (16).

Takođe, on je optužen i zbog toga što je, navodno, svojim žrtvama omogućavao konzumiranje narkotika, koji su između ostalog pronađeni u njegovom stanu. Kostić, inače, od početka negira da je izvršio bilo koje krivično delo.

Sud je danas saslušao svedoka U. U., prijatelja Š. B. koji je prema optužnici, jedan od Kostićevih žrtava. Prijatelj je naveo da ne zna ništa o tome da li se i šta emotivno dešavalo između modnog kreatora i Š. B., pišu Večernje novosti.

Ispričao je samo da je istina da je Kostić kontaktirao sa njim zbog Š. B. jer mu je ovaj, po tvrdnji kreatora, ukrao mobilni telefon. Svedok U. U. tvrdi da ne zna detalje o tom incidentu, kao ni da je u pitanju krađa, te da mu je Š. B. rekao da mu je Kostić poklonio telefon.

Sud je danas trebalo da sasluša još jednog svedoka - domara zgrade u kojoj živi modni kreator, ali se on nije pojavio na pretresu.

Naredno suđenje zakazano je za 25. novembar kada se očekuje da bude saslušan domar i do kada bi trebalo sudu da budu dostavljeni dokazi odbrane koja tvrdi da lek za spavanje "rivotril", koji je nađen u Kostićevom stanu, ne pripada njemu, već njegovom rođaku koji ga je duže vreme koristio i dobijao na recept.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    23. septembar 2020 | 12:53

    To je uticaj na svedoke i davanje mita, strasno! Jadna drzava sto ga niste u zatvor stavili a ne da se brani sa slobode i utice na svedoke!!!

  • Рус

    23. septembar 2020 | 13:08

    Kako se Karleuša lako odriče svojih prijatelja. Ne pominje ni njega , a ni veselom Bokiju 13. I jedan i drugi su joj valjali. Nekada su se kleli jedni u druge. Eee.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA