U mercedesu na Gradini sakrivena čitava kolekcija viskija, jedna boca košta više od 40.000 dinara

Skupoceno piće pronađeno u prtljažniku auta, za volanom bio bugarski državljanin (39)

Komentari

 • Goran

  Ma švercer je to do kraja.Sačuvaj bože od ovih carinika.Pa svi nosimo rakiju i viski. Ja bez 7-8 flaša nisam.A kad nosim viski sigurno nije Grants od 10€ nego neki oko 80-100€ .Ma dajte bre... to ko ono, Carinici na aerodromu Niš uhvatili švercerski zlata sa 300g u torbici..Pa svaka 5 žena ima tolko na sebi..

  7
  7

  Podelite komentar

  • @Goran

   @Goran

   Glumis dobricu prenesi to u nemacku, austriju, ili CH platices posteno kaznu na ne prijavljenu robu ne pratis emisije na TV kako to na aerodromima I granicama kontrolisu I kako oduzimaju robu zato se ne javljajte sa takvim glupim komentarima nosio sam dva boksa vise malbora kod nas placao kutiju 80 pfeninga a carinu 4,10 marke mogao sam u nemackoj kupiti orginal marlboro a ne krdzu nasu da pusim,platio sam na CH granici carinu za deset margarina zato cutite I ne lupetajte.

   10
   0

   Podelite komentar

  • Joj

   @Goran

   Nemaš ti pojma. Gde može 14 flaša za 1100 eura da ide bez prijave? A to što je ostao švercer bez auta jer je verovatno ukraden, i tu ti nije ništa jasno?

   3
   0

   Podelite komentar

 • Srba

  Otkriveno po sigurnoj dojavi kao i uvek do sada

  2
  4

  Podelite komentar

  • Srbin 100%

   @Srba

   Kakve veze ima dojava propisi su propisi ako se u drugim zemljama placaju kazne I carine sta bi vi hteli neke svoje propise e nece moci plati pa se klati.

   3
   0

   Podelite komentar

  • Baka

   @Srba

   Jeste imamo u Londonu čoveka koji nam javlja na broj 010361 ### kad neki bugarin/turčin krene da ga carinici sačekaju... Kako si znao da je dojava? Dojavio ti neko?

   3
   0

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima