≫ 

Miodrag (57) skočio u kanal da ga ne bi udario "audi", ali ga je on sustigao: Nije mu bilo spasa

Ćerka nesrećnog čoveka navodi kako je žrtva strahovala od toga da ne nastrada u saobraćaju

  • 6
Leš, telo, utopljenik, davljenik, utopljenik, mrtav čovek Foto: Shutterstock

Miodrag K. (57) iz sela Banje kod Aranđelovca. poginuo je u mestu Vrbica, kada ga je, kako se sumnja, velikom brzinom udario "audi", kojim je upravljao U. Ž. (19).

Aleksandra Petrović, ćerka nastradalog, kaže da se njen otac plašio da ga neko ne ubije kolima na ulici, jer na putu između sela Banje i Aranđelovca voze bahato i ne vode računa o pešacima koji idu kraj kolovoza.

- Tata se kobnog dana, 28. avgusta, vraćao s posla. Radno vreme mu je bilo do 14 sati. Međutim, ostao je desetak minuta duže, a kada ga je kolega pitao zašto ne ide kući, rekao je da ide peške i da čeka da se raziđu radnici druge firme, jer voze ludo, pa se plaši da ga neko ne ubije kolima - priča u ispovesti za Kurir ćerka i dodaje:

- Kada je krenuo kući, išao je svojom stranom ulice. Očevici su ispričali da mu je "audi" išao u susret. Tata ga je video i skočio u kanal kako bi se spasao, ali ga je "audi" sustigao u kanalu i udarac je bio neizbežan. Pukla mu je lobanja i na mestu je ostao mrtav, a auto se zaustavio tek kada je uleteo u jedan lokal.

Prema njenim rečima, vozaču se otvorio vazdušni jastuk, te je prošao bez povreda.

Čekali ga na ručku

Ona objašnjava da je za tragediju saznala od očevih kolega.

- Četiri dana pre tragedije je napunio 57 godina, a kobnog dana je meni i suprugu bila godišnjica braka. Očeve kolege kažu da je čitavog dana bio srećan i da je pevao. Čekali smo ga na ručku i umesto toga tragedija. Mog oca ništa ne može da vrati, ali želim da krivac za njegovu smrt odgovara - kaže ćerka i naglašava da je krajnje vreme da vozači povedu više računa i voze sporije, ali i da nadležni preduzmu ono što je u njihovoj moći.

- Otac mi je ubijen u naseljenom mestu. Nedavno mi je žena ubila mačku autom. Mačka je išla iza mene i deteta na tom putu. Mogla je da ubije i nas, jer je telefonirala - kaže potresena žena.

Osumnjičeni vozač je nakon nesreće uhapšen i priveden tužiocu.

Vozač gleda u jednu tačku

Aleksandra navodi i da je porodica U. Ž. bila kod njih da izjavi saučešće.

- Rekli su nam da im je žao i da U. Ž. gleda u jednu tačku od udesa, da ga je to mnogo pogodilo. S druge strane, čujemo da je on sasvim normalno nastavio svoj život - kaže Aleksandra.

Video: Težak udes kod Kraljeva: Automobil udario u kamion, prolaznici gasili vatru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatka

    4. oktobar 2020 | 23:50

    Tačno je to da -ko god se za života plaši da ne oboli ili ne umre od toga i toga -baš mu se to desi..

  • Zlatka

    4. oktobar 2020 | 23:50

    Saučešće porodici.

  • Ludilo.....

    5. oktobar 2020 | 06:24

    Nema te policije koja može da spreči bahatost vozača, na svakih 100 m da stoji po jedan već na 55tom bila bi saobraćajka nažalost, većina nema svest da kada seda da vozi mora da se ponaša kao vozač što znači da poštuje pravila i propise, ali to izgleda su preskočili na obuci da savladaju, pa im ostale navike iz života, bacanje smeća gde god se stigne, nepoštovanje čekanja u redu, tipa samo nešto da pitam i mnogo što-šta, dakle opšta nekultura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA