≫ 

Sahranjena Marija, ubijena u svom golfu u Pančevu: Celo Kačarevo tuguje za voljenom nastavnicom

Ubijena u 31. godini

  • 13
Umrlica,Marija Stanojoska, ubijena u golfu u Pančevu BLUR Foto: Telegraf

Danas je u Kačarevu kod Pančeva sahranjena profesorka nemačkog jezika Marija Stanojoska (32), tragično nastradala šestog oktobra ove godine.

Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom "golfu" ispred zgrade u Pančevu u kojoj je živela. Kako se sumnja, ubio ju je Milan Ž. (41) iz Velikog Gradišta, koji je potom, najverovatnije, izvršio samoubistvo, a čije je telo takođe pronađeno u vozilu.

Svemu je, pisali su mediji, prethodila svađa, a pretpostavlja se da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

Pančevo, ofdvoženje Printskrin: AMG video

Pored dvoje Marijine dece koja su ostala bez majke, saznalo se da je i Milan imao decu iz prvog braka, koja su ovim činom ostala bez oca.

Komšije iz Kačareva o njoj su imale samo reči hvale. Pričaju da je imala dvoje dece, jedno koje je tinejdžerka, a drugo ima samo oko godinu dana.

- Prvi put se porodila pre svoje 18. godine. Ima još jedno dete od godinu dana. Bila je jedno vreme i u Nemačkoj na usavršavanju jezika - kažu komšije šokirane svime što se dogodilo, jer je Marija iz dobre familije.

Pretpostavljaju da će sada brigu o deci da preuzmu njeni otac i majka.

Njena bliska drugarica iz detinjstva kaže da Marija potiče iz dobrostojeće porodice, kao i da su roditelji ulagali u nju da se školuje.

- Majka joj je držala butik, a otac je preduzetnik. To je jedna fina porodica, a Marija je vrlo mlada ostala trudna, međutim, naravno, rodila je dete, završila je i srednju i fakultet i  zaposlila se. To njeno starije dete, ćerka, ide u srednju školu i izrasla je u divnu i vaspitanu curu - kaže Marijina drugarica.

Pogledajte slike:

Kako je ispričala za Telegraf.rs, ne može da veruje da joj se tako nešto desilo, posebno što ona sada ima i bebu kod kuće kojoj je mama preko potrebna...

Sahrana pokojnice obavljena je danas u 13 časova na groblju u Kačarevu.

Marija Stanojoska, Milan Z, ubica iz Panceva Foto: Instagram, Facebook

Među ožaloćenima su otac Dragan, majka Slađana, brat, kćerke, ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Video: Jezivo ubistvo u nelegalnoj zgradi u Belim vodama: Muškarac uboden u vrat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznamBogumi...

    8. oktobar 2020 | 13:38

    Aman, ljudi! Jel moguce da vi raspravljate sta je ona i sa kim radila u svom zivotu? A, vi ste svi kao fini? Aman! Sta god da ko radi sa svojim zivotom, nema niko pravo da ga ubije! Ako je i bila stvarno sa tim muskarcem, i pre njega imala, ili posle njega - ovaj pacenik je imao dovoljno godina da ljudski resava sta treba! Odakle mu pravo da joj oduzme zivot i ostavi decu bez majke, a porodice zavije u crno??? Jel strasnije to sto je bila sa muskarcem ili dva, ili ova monstruoznost??? Zamislite da ste u njenoj kozi, ili da vam je sestra ili bilo koji rod... Strasno!

  • 🙄

    8. oktobar 2020 | 12:27

    Meni nije jasno kako se žene uvek zalepe za neku budalu jer je zanimljiv i duhovit, ima para, ili šta već

  • Ljiljana

    8. oktobar 2020 | 13:25

    Nije mi jasno...Njeno ime i prezime napisano, a njegovi samo inicijali...Zasto?Neka svi znaju ko je? Oduzeo je jednoj mladoj zeni zivot,deci majku, roditeljima dete!Pa postji li veca tuga?Ne daj Boze nikom!😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA