Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika 🙄
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Beba

    09. oktobar 2020 | 14:27

    Vrlo je moguce da sirota žena nije ništa ni imala s njim.Mene je tako dugo proganjala neka budala koja me samo par puta videla,ko zna sta je on sebi izmaštao u glavi pa počeo online da me proganja,ja blokiram jedan profil ,on napravi drugi a kad sam našla način da mu blokiram svaki pokusaj poruke,on počeo da mi maltretira prijateljei rodbinu....Jedva ga se reših ,i tu slabo šta bilo koja policija i zakon mogu da vam pomognu. Možda ona i nije bila s njim,samo mu držala lekcije online ili preko Skajpa,onako lepa,pa još i obrazovana ,iz imućne porodice,on se primio...Pričala je i njegova majka kako nije htela da joj više plaća za časove,a nije htela ni da priča s njim kad joj je došao pred vrata nego se uputila u auto...Mnogi ženu osudjuju što se petljala s njim a vrlo je moguće da s njene strane nikakvih osećaja i nije bilo.Danas ja vrlo lako saznati i gde ko stanuje i gde se krece,samo ako mu pažljivo pratite društvene mreže...A i da mu je bila i rodjena žena pa odlučila da neće više da bude,opet,nema pravo niko i nikada da zato što mu ljubav nije uzvraćena oduzme ičiji život!Strašno i žalosno!

  • Jelena

    08. oktobar 2020 | 14:18

    Iskreno saucesce porodici da im Bog da snagu da izdrze ovu tragediju.

  • EvoneznamBogumi...

    08. oktobar 2020 | 13:38

    Aman, ljudi! Jel moguce da vi raspravljate sta je ona i sa kim radila u svom zivotu? A, vi ste svi kao fini? Aman! Sta god da ko radi sa svojim zivotom, nema niko pravo da ga ubije! Ako je i bila stvarno sa tim muskarcem, i pre njega imala, ili posle njega - ovaj pacenik je imao dovoljno godina da ljudski resava sta treba! Odakle mu pravo da joj oduzme zivot i ostavi decu bez majke, a porodice zavije u crno??? Jel strasnije to sto je bila sa muskarcem ili dva, ili ova monstruoznost??? Zamislite da ste u njenoj kozi, ili da vam je sestra ili bilo koji rod... Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA