Žena iz Gornjeg Milanovca 30 puta prijavila silovanje: Kad dođe policija smeje se i krije iza zavese

U istoriji policije, ne pamte sličan slučaj

  • 12
Devojka, zlostavljanje, silovanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Shutterstock

Pripadnicima MUP već dve i po godine zadaje muke M.P. (26) iz okoline Gornjeg Milanovca jer skoro svakog dana podnosi krivičnu prijavu. Ona prijavljuje da je žrtva silovanja ili otmice i važi za rekordera u broju podnetih prijava protiv svojih sugrađana.

Bez dokaza

- Policiji u Milanovcu i Čačku za dve i po godine stiglo je više od 300 njenih pismenih predstavki, od toga 30 za silovanje, i to samo u ovoj godini - kaže izvor, prenosi Blic.

Dodaje da u tom delu Srbije, u istoriji policije, ne pamte sličan slučaj. Nijedan slučaj silovanja, koji je ova žena prijavila nije dokazan, kako se saznaje iz policije. Tokom istrage, M.P. nikada nije priložila nalaz ginekologa, kao ni bilo koji drugi dokaz, koji bi potkrepio njene navode da je silovana.

- Jednom prilikom smo imali nalog da posetimo sve ginekološke ordinacije u dva grada, jer je podnosilac prijave u izjavi rekla da ima nalaz ginekologa da je silovana. Operativnim radom je utvrđeno da nije posetila nijednog lekara, a takav smo izveštaj i poslali tužiocu - priča inspektor policije u Čačku i objašnjava sistem po kom Milanovčanka vuče za nos policiju i pravosudne organe, i to duže od dve godine.

- Kada se prijavi silovanje ili otmica, tada se po hitnosti pali crveni alarm. Mobilišu se sve raspoložive jedinice policije, uključeni su Žandarmerija i Hitna pomoć.

Međutim, kada stignemo na lokaciju na kojoj M. P. tvrdi da je silovana, oteta ili zverski mučena, nailazimo na zatvorenu kapiju dvorišta, u kome se nalazi čopor pasa, pored kojih je nemoguće pristupiti kući.

Mi je tada na sve načine zovemo, ali svaki put bez uspeha. Ona se krije iza zavese, snima nas i uživo emituje na društvenim mrežama - priča ogorčeno inspektor.

Postupci traju

Zbog maltretiranja, silovanja i zlostavljanja M. P. je prijavljivala i brojne policajce u Milanovcu i Čačku, a mnogi od tih postupaka još uvek traju.

- Na meti njenih prijava bili su i lekari, socijalni radnici, a njima je zamerila maltretiranje, zlostavljanje i slično, što takođe nikada nije dokazano - objašnjava izvor.

Ima publiku

M.P. se na društvenim mrežama predstavlja kao student prava, novinar, poljoprivredni tehničar, fudbalski sudija, poljoprivredni tehničar i ima brojnu publiku, koja prati svaki njen okršaj sa državnim činovnicima.

Na jednom od profila okačila je fotografiju i sa bivšom košarkašicom i nekadašnjom članicom bande Pink Panter Oliverom Ćirković.

- Žena kraljica, "pink panter", lavica, genije, uzor i moja lična inspiracija u najtežim životnim situacijama - stoji u opisu fotografije na kojoj pozira kraj Olivere.

Tužilaštvo - Lažno prijavljivanje

U Višem tužilaštvu u Čačku potvrdili su da postoje prijave koje je podnela M. P. i da im se broj ne zna. Kažu, mere se stotinama, a ista situacija je i u gornjomilanovačkom tužilaštvu.

- Tužilaštvo priprema krivičnu prijavu protiv M. P. za lažno prijavljivanje, međutim, pre nje mora se rešiti slučaj "silovanja" M. P. za koje je "optužen" ovdašnji načelnik policije, jer je i njega prijavila - kaže izvor.

Video: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. oktobar 2020 | 05:12

    Pribavite psihijatra. Nista drugo

  • Ima svašta

    9. oktobar 2020 | 06:41

    Šteta mlada a prsla u mozgu, ali ne razumem ima ili roditelje, staratelje ko je u kući sa njom? A to što izbacuje svašta na društvene mreže sa lažnih profila nije jedina i začudo uvek imaju pratioce koji odobravaju te gluposti i neistine, pa se čak čitave polemike i svađe dešavaju a zašta za nešto što nema veze sa mozgom, i šta da im radiš?

  • Luci Ch

    9. oktobar 2020 | 07:08

    To je neko novo silovanje,glava joj je izgleda napadnuta od vanzemaljaca,ali za njih nema kazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA