≫ 

Tuga u porodici kod Subotice gde se dečak slučajno obesio konopcem: Kobna igra za mališana

Telo dečaka je poslato na obdukciju, na Institut u Novi Sad

  • 0
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo, saobraćajna nesreća, auto, put, udes, sudar Foto ilustracija: Shutterstock

Selo Hajdukovo nadomak Subotice, danas žali za mališanom D. K. (12) koji je juče ujutro oko deset sati preminuo, tragično završivši igru koju je započeo, vezujući plastične konopce jedan za drugi, a zatim oko svog vrata.

Uzica se zapetljala i kako se još uvek pretpostavlja, dete nije moglo da se izvuče iz omče. Tako su ga juče u prepodnevnim satima našli roditelji, u pomoćnoj prostoriji kuće, gde su živeli.

Porodica još ne može da shvati da je izgubila jedinog sina, baka po majci drži dve mlađe devojčice za ruke, i kaže nam da je teško objasniti, posebno njima dvema, šta se to dogodilo i kako njihovog bate više nema. Bol je u bakinom i roditeljskom glasu, u kući i dvorištu tuga.

Komšije su obzirne, kažu da je dečak išao u školu, da je bio dobro dete, a porodica radna i domaćinski kuća.

- Brinuli su o svojih troje dece, majka Sandra i otac Kristijan sve su im obezbedili. Dečak je bio školarac, već se trudio i da pomogne ocu, koji ima limarsku firmu i trudi se da sve obezbedi porodici. Majka je vredna žena, brine o svima. Šta je bilo u glavici deteta, da li neki film ili ko zna šta, ne znamo, ali tuga je ogromna za sve i dugo će trajati, kaže prvi komšija do kuće tuge - rekli su za Kurir.

Telo dečaka je poslato na obdukciju, na Institut u Novi Sad, i tek će se posle obdukcije znati način kako je dete sebe udavilo plastičnim uzicama.

To se nezvanično saznaje iz izvora bliskih tužilaštvu, a policija je potvrdila da dečak preminuo i da je za slučaj nadležno Više tužilaštvo.

Video: Vreme ne leči rane i žal za gubitkom deteta: Ni posle 4 godine niko nije kriv za smrt Radenka (8)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA