Narko sapunica: Petar dilovao sa suprugom i ljubavnicom. Pakovali drogu u tegle i zakopavali je

Pre dva dana, uhapšeno je 8 članova narko-grupe

  • 3
Hapšenje organizovana kriminalna grupa Prinskrin: Mup.rs

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsila je pre dva dana 8 članova organizovane kriminalne grupe i zaplenila veću količnu narkotika.

Među uhapšenima je i Petar R. (35), njegova supruga Jelena R. (35), kao i Petrova ljubavnica Sanela T. (22), zbog sumnje da su oni ti koji su organizovali ovu narko-grupu koja je dilovala heroin, kokain, amfitamine...

Sumnja se da su oni, na teritoriji Beograda i u drugim gradovima Srbije, prodavali heroin, amfetamin i kokain, tako što su drogu zakopavali u staklenim i plastičnim posudama na unapred obeleženim mestima, gde su je kupci preuzimali i ostavljali novac. Na taj način su potpuno izbegavali mogućnost da budu uhvaćeni u trenutku prodaje.

Prema rečima izvora Informera, osim Petra, Jelene i Sanele, uhapšeni su i Dušan B. (31), Nebojša P. (30), Uroš D. (33), Slobodan Đ. (50) i Mladen G. (40), svi iz Beograda.

Svima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

- Narko banda je praćena u dužem periodu. Za to vreme je utvrđeno da je vođa grupe Petar R., koji odranije nije poznat policiji. Interesnatno je da je u posao sa drogom uveo i svoju suprugu Jelenu, sa kojom ima ćerkicu, kao i Sanelu koja mu je duže vreme ljubavnica - kaže izvor Informera i dodaje:

- Ova narko-banda imala je razrađen sistem. Oni uopšte nisu imali fizičke kontakte sa kupcima nego su sve isporuke ugovarali preko telefona i poruka, koje su, naravno, bile šifrovane.

Kako je naveo sagovornik, dileri bi se sa kupcima prvo dogovorili o količini droge, kao i o njenoj ceni.

- Zatim bi odredili mesto gde će klijent da im ostavi novac. Nakon što bi pokupili pare, oni bi narkotike pakovali u tegle, koje su potom zakopavali po parkovima i šumarcima u Beogradu i okolnim naseljima. Članovi grupe obeležavali su ta mesta tako da samo kupac može da ih pronađe. Zatim bi im javljali gde mogu da nađu svoju robu - priča izvor.

On navodi da su na ovaj način dileri umnogome umanjili mogućnost da budu otkriveni i uhapšeni.

- Bez direktnog kontakta, čak i da sa drogom bude uhapšen neki kupac, on ne bi znao da kaže od koga je kupio narkotike, jer nije ni video dilere. Takođe, telefonske kartice koje su korišćene za ugovaranje poslova članovi grupe su odmah po okončanju posla uništavali - kaže izvor i dodaje da je grupa poslovala da uličnim dilerima, ali i sa večim snabdevačima iz pojednih gradova iz unutrašnjosti.

Video: Brutalno hapšenje kriminalne grupe i zaplena veće količine narkotika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GOCA

    16. oktobar 2020 | 11:22

    Zašto ne objave puno ime i prezime? Možda su to ljudi koje poznajemo a ujedno da zaštitimo našu decu. A kad je moj sin napravio" grešku "na fudbalskoj utakmici u žurnal i sportu pisalo puno ime i prezime i to crno podebljano i krupna slova. I pored toga maloletnog dete?.... I šta kriti🤫🤫🤔

  • Nbgd

    16. oktobar 2020 | 10:13

    Jel to je novi beograd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA