• 31

Ovde je pronađeno telo dečaka, čulo se: Gde je policija? "Odrastali su zajedno, bio je dobro dete"

, Telegraf

Stanari pričaju da je pokušana i reanimacija dečaka, ali bez uspeha

  • 31

Naši reporteri obišli su raskrsnicu ulica Koste Stamenkovića i Janka Veselinovića, gde je noćas pronađeno telo petnaestogodišnjeg Nišlije.

Na mestu tragedije nema nikakvih tragova, a prolaznici sa nevericom gledaju u ugao ulica gde je dečak skončao.

Stanari kažu da je jedino što su u toku noći čuli bila - buka.

- Otvorio sam prozor i video gužvu, ljudi su se okupljali, neko je vikao: "Gde je policija, zovite policiju". Ništa više ne znam, zatvorio sam prozor i vratio se da spavam - kazao je.

Pokušana je i reanimacija dečaka, ali bez uspeha.

Slavoljub Živadinović, direktor niškog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć saopštio je da se kod njih smrt dečaka vodi kao smrt nepoznatog uzroka.

- Poziv smo primili u 1.37 sati, ekipa na licu mesta je bila u 1.40, pacijent je zatečen sa srčanim zastojem, dali smo mu 4 adrenalina, preduzeta je reanimacija i tokom transporta do dečje klinike sve vreme je vršena reanimacija i onda su ga preuzeli lekari - kazao je Živadinović.

Bio u društvu školske drugarice, njena baka u šoku

Baka devojčice E. S, koja je bila u društvu preminulog dečaka, kaže da se šokirala kada joj je jutros na vrata zazvonila policija.

- Zabrinula sam se kada sam ugledala dvojicu policajaca, a još više kad su mi rekli da traže moju unuku, međutim, rekli su mi da ne brinem, da je ona dobro, ali da moraju sa njom da razgovaraju. Objasnili su mi da je bila u društvu sa dečakom, te da su noćas bežali od nekog čoveka i da je drug moje unuke preminuo. Mnogo me je to pogodilo, jer poznajem dete, zajedno su išli u OŠ "Ratko Vukićević", uvek su se lepo družili. Nije bio problematičan, bio je baš dobar dečak, pa sam se mnogo potresla kada sam saznala za njegovu smrt - kaže nam Zorka S.

Ona dodaje da se sinoć čula sa unukom i da je ona trebalo da noć provede kod nje, ali da joj je kazala da se predomislila pre nego što se tragedija dogodila.

- Javila mi se i snaja iz policije, unuka trenutno daje izjavu. Nisam se videla sa detetom, jer oni ne žive ovde, već stanuju privatno, tako da od nje ništa nisam čula - kazala je baka.

Neobično je bilo i to što je jedno vozilo bilo parkirano nasred pešačkog prelaza, pričaju stanari. Na ulici je zavladala panika i strah, jer se veći broj njih okupio da pomogne dečaku koji nije davao znakove života, a čiji pad je bio misteriozan, jer nije imao nikakve vidljive povrede.

Iako niko od očevidaca nije to mogao da potvrdi, pronela se vest da je nesrećni dečak bežao zajedno sa drugovima od čoveka koji je imao nož.

- Deca su videla čoveka koji je jeo i nešto je govorio. Tinejdžer se nakon što je sa društvom prošao kraj njega, vratio jer je pomislio da se njemu obratio. Međutim, kad mu je prišao, taj čovek je izvadio nož. Svo troje su počeli da beže, ali je petnaestogodišnjak pao i preminuo - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Ipak, veruje se da je u pitanju prirodna smrt, a da li je povezana sa stresom koji je dete preživelo, tek će se utvrditi.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    Svi sada ovde nešto kao morališete i delite savete sa koliko godina i do koliko sati neko može biti na ulici i kada mora biti u krevetu. Zaboravljate da ste nekada i vi bili mladi i radili slične stvari kao i današnji tinejdžeri, osim ako niste svi odrastali pod staklenim zvonom. To i nisu tako mala deca kao što mislite. Početkom 80-ih kada nije postojao ni internet ni mobilni telefoni, sa 15 godina(prva srednje), bez ikakvih problema sa društvom sam išao na more i nikom ništa nije falilo. Neke svari se jednostavno dese, niko nemože da utiče na njih i ne treba kriviti roditelje. Porodici najiskrenije saučešće

  • no comment

    Sorry al sa 15 godina u to doba noci nisam smela ni da pruzim nos kroz prozor.. kakva je odgovornost roditelja?

  • Frki

    Pravda za ovo dete!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima