Horor u Ubu, rotvajler napao policijsku patrolu: U samoodbrani ispaljen jedan metak i pas je ranjen

Vlasnik psa je odveden u policijsku stanicu zbog opčinjenog određenog krivičnog dela

Komentari

 • Boža zemunac

  Treba oporezovati vlasnike pasa. U Zemunskom parku ih puštaju bez povoca. Takođe i na relaciji Venecija- Ušće. Komunalna policija ne radi svoj posao kako treba. A mogli bi uzeti svaki dan stotine hiljada dinara kada bi naplaćivali kazne.

 • Zare

  Psa treba roknuti,a gazdu u apsanu poslati.

  • NekoKo

   @Zare

   A tebe na planinu, među gorštake. Znaš ti ko je za apsanu a koga treba roknuti, gejače neopevani.

 • Margit

  Joj dobro ste uradili, ja se pesice vracam iz Nikolinca selo kod Soko Banje i precicom idem ispred Soko Banje kolski putem koji postoji bar ja znam 70 godina. Ali tu ima dva psa u neogradjeno dvoriste tu su neke stale i kad krene da laje i po dva metra da skace u vazduh, joj ako bi se odvezao raskomadao bi me u tren, dobijem tahikatdiju jedva stignem do kuce u Soko Banju. Ko su vlasnik i neznam, ali nije zgodno,treba od strane policije proveriti.

 • Milan

  Trebao ga je pravo u čelu i priča završena. To kad jednom krene na čoveka opet će.

  • Vesna

   @Milan

   Vlasnig ga je tako izdresirao /napravio,fin neki vlasnik po kog je došla policija da ga uhapsi verovatno je jadnog psa i nahuskao da napadne policajce...iza svakog krvoločnih psa stoji još krvoločnih i čovek

 • Milorad

  Meni je 66 godina, ja do sada ne videh da je neki copor pasa izujedao nekoga. Do duse mog komsiju, tada je bio mlad, i radio je u policiji, i krenuo kuci sa posla, i tu odmah do stanice miliceje, napao ga pas. Ja bio kod njega, i on ulazi u dvoriste nogavica pocepana do kolena, ali nije imao ujed, i tada rece da taj pas napada samo milicionere, a znajuci ga, mogu reci da je tezak covek.

  • Nikola

   @Milorad

   Nekoga ni godine ničemu ne nauče.

  • Гаргамел

   @Milorad

   То што ви нисте видели не значи да се није десило ... да чопор паса неког нападне !

 • Pravnik

  Eto, ako je pas napao policijsku patrolu, sta obicni gradjani da rade i kako da se brane bez oruzja?! Mada je ovde trebao policajac da mu struci ceo sarzej i na mestu ga usmrti?! Sada bi razne organizacije i pseci vlasnici reagovali?! Konkretno, u Vidovdanskoj ulici na Vracaru je pravi horor pasa koje vlasnici pustaju po parkovima bez povoca i korpe za njusku?! Napadaju prolaznike na ulici. Nedavno su gledao sam pocepali coveka na ulici, sav krvave ruke hitno je prebace na lecenje!!? To je pravi copor oko 30 pasa?! A, tik bas tu u zgradi Grcica Milenka 4B sa 17 spratova tek je pravi kuceci logor i po tri u stanu?! Sve smrdi, hodnici liftovi, od urina na ulazu u zgradu nemoze da se snosi smrad, ko javni?! wc?! Upravnik kao da nepostoji, opsti javasluk?! Plus, pacovi u nizim spratovina,ispred vrata pojedose sundjere za dezinfekciju cipela?! Nezna covek od Cega vise da se cuva od Korone, Kucica ili pacova?! Hitno, oporezovati vlasnike pasa?!

  • Advokat Dusan

   @Pravnik

   Da, tacno je sve kolega napisao, igrom slucaja stanjem u pomenutoj zgradi 4B M. G. To je opšti javasluk dve godine u toj zgradi!Pre je bio odlican mladi iskusni momak sa najvisom zvanjem u nauci sve je blistalo!!! U zgradi je oko 500 stanara. Neka grupica se sastavila na ciljem celu je neka policajka,na volseban nacin preuzeli da rukovode zgradom?! A, bas kod te osobe godinama stanuje tip, ne prijavljeno?Postavlja se pitanje,ko je stiti, i zbog cega!? Zamislite, ta ista sa sl. Legitimacijom isla od vrsta do vrata da smene odli nog upravnika, momak iako kao volonter digao ruke i verovatno i sam bezi iz sredine?!

  • 😎

   @Pravnik

   Slažem se sve što je rekao gospodin Toma (advokat, pravnik, ...., ...)😁

  • Mitar

   @Pravnik

   Tako je,ja odavno zastupam mišljenje da držanje pasa u gradu treba oporezovati. Neka taksa bude i minimalna ali je treba uvesti. Gradska čistoća ne može da postigne da počisti ulice i parkove koliko se ovi četvoronošci uneređuju,a vlasnike to ne zanima,važno je da je kuca kakila pa makar i na sred ulice. I ako počiste za njima opet ostaje prljavština koja se dalje raznosi. Preči je interes zaštite javnog zdravlja od svega. Od te takse neka se pojača čišćenje ulica,pranje,šta god. Ne može čovek da prođe trotoarom a da ne ugazi. Mora da se hoda opreznije nego po minskom polju. Parkovi urnisani,sve prepuno psećeg izmeta. A na sve to još gomila lutalica, ne zna čovek da li je u nekoj džungli ili u gradu. Mora da se nosi štap kad se izađe iz zgrade,za odbranu što od vlasničkih pasa što od lutalica. Ko hoće da zapati psa neka plati,pa ko voli nek izvoli. Ovi pomodari što im pas služi da se sa njim slikaju malo će bolje razmisliti. A slepe,invalide i ostale kojima pas treba naravno osloboditi poreza. Budimo ljudi i prema sebi i prema životinjama.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima