Sagao sam se po papir, i osetio udarac u leđa: Detalji krvničkog napada u Ripnju

R. P, otac povređeog kaže da M. P. nije izbijao iz njihove kuće, pa je začuđen zbog napada

  • 1
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

V. P. (46) iz Ripnja kod Beograda, teško je povređen u subotu uveče, kada ga je nožem po licu i to pred trudnom suprugom, kako se sumnja, isekao prijatelj M. P. (37), a potom pobegao.

Žrtva je zadobila posekotinu na obrazu i operisan je na VMA, a za Kurir je iz bolničke postelje prepričao krvavi napad.

- Oko 19.15 sam izašao iz kuće da bih otišao do prodavnice. Krenuo sam ka kolima i sagao sam se da pokupim neke papire sa poda i u tom trenutku sam osetio jak udarac s leđa. Okrenuo sam se i prepoznao M. P. Tek tada sam osetio da sam posečen, krv mi je lila niz obraz - priča V. P. i dodaje da napadač nije bio sam i da se posle ubadanja udaljio automobilom.

Kako se saznaje, M. P. za kojim policija traga od subote uveče poznat je policiji i bio je osuđivan za ubistvo.

- On je pre 12 godina ubio dedu. Motkom ga je tukao do smrti, pa pobegao. Kada je uhapšen pravdao se da je bio pijan i da nije znao šta radi. Za taj zločin bio je osuđen na sedam godina zatvora i odslužio je kaznu. Zbog toga ne treba da čudi što je V. P. uznemiren zbog napada - kaže izvor Kurira.

Nož Foto: Pixabay

R. P, otac povređeog kaže da M. P. nije izbijao iz njihove kuće, pa je začuđen zbog napada.

- Radio je sa mojim sinom, bio nam je drugi dan slave u kući 28. oktobra. Da je samo koji centimetar niže prešao nožem, zaklao bi ga. Mislim da mu je to i bila namera. Ne znam zbog čega je hteo da ga ubije - priča potreseni otac.

Kako se nezvanično saznaje, mogući motiv napada je dug koji žrtva ima prema osumnjičenom.

- M. je pre nekog vremena vozio kola V. P, koja nisu bila registrovana i zaustavila ga je policija i pisala mu kaznu. Trebalo je da plati kaznu, ali je verovatno očekivao da će to uraditi V. P, pošto je u trenutku kada mu je napisana kazna, završavao njemu neki posao - kaže izvor upoznat sa slučajem.

V. P. je zaposlen u auto-školi, ima troje dece iz prvog braka i čeka četvrto sa drugom suprugom, koja je u drugom mesecu trudnoće.

- On je krenuo do prodavnice da mi kupi nešto da jedem. Čula sam da se nešto dešava i pogledala kroz prozor bilo je više osoba u dvorištu jedan od njih je napao V. U strahu sam samo otrčala da zaključam vrata. Pomislila sam da će i meni nauditi - priča preplašena supruga i dodaje da je videla dvojicu muškaraca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca No1

    2. novembar 2020 | 07:24

    Zašto se, uopšte, družio sa nekim ko je ubio ni manje ni više nego sopstvenog dedu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA