≫ 

Filmska potera u Novom Sadu: Pijan bežao motorom, pa se zakucao u vozilo žandarmerije

Vozač motora prethodno je bežao jednoj od patrola, a potom se poteri pridružilo još nekoliko patrola policije i žandarmerije

  • 4
Potera Novi Sad Printskrin: nsuzivo.rs

Noćas, jedan sat iza ponoći, za sada nepoznati muškarac zakucao se u vozilo žandarmerije nakon filmske potere po ulicama Salajke u Novom Sadu, javlja nsuzivo.rs.

Vozač motora prethodno je bežao jednoj od patrola, a potom se poteri pridružilo još nekoliko patrola policije i žandarmerije.

Pripadnici žandarmerije pokušali su da zaustave vozača motora na Sentandrejskom putu, ali se on u punoj brzini zakucao u vozilo žandarmerije, a nezvanično utvrđeno je da je bio u alkoholisanom stanju.

Potera Novi Sad Printskrin: nsuzivo.rs

Materijalna šteta je velika, a vozač motora je u svesnom stanju prevezen u KCV. Nije poznato zašto je vozač bežao i nije se zaustavio na znak policije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Večeras oko 1 čas iza ponoći za sada nepoznati muškarac zakucao se u vozilo žandarmerije nakon filmske potere po ulicama Salajke. Više na nsuzivo.rs Video: Nikola BilićОбјава коју дели NS Uživo (@nsuzivo.rs) дана

Više informacija o ovom događaju biće poznato nakon izveštaja policije i hitne pomoći.

Video: Policijska potera za motoristom počela obaranjem u punoj brzini a završila se brutalnim MMA zhvatom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avatar

    12. novembar 2020 | 08:46

    Da je kojim slucajem umesto motocikla pijani vozac vozio hamera, da li bi mu se onda ovako "poturili" sa ovom skodurinom? Da li je saobracajni prekrsaj razlog i opravdanje da nekome na morociklu, bio on pijan ili ne, ugrozavate zivot?! Svi bi vi meni znog ovoga isli na suspenziju. Da ste ovako revnosni kad su ubistva, pljacke , silovanja i ostala zlodela u pitanju, gde bi nam bio kraj...

  • ljubisaa

    12. novembar 2020 | 09:26

    a da je tako pijan pregacio nekog pesaka? i onda je kriva policija sto pijani vozee

  • srecko

    12. novembar 2020 | 08:30

    nije se on zakucao nego su mu zandari presjekli put mogli su da ga ubiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA