Sahranjena žrtva 3. beogradske sačekuše: Bojan u skupocenoj grobnici kraj Strahinje Stojanovića

Ubijeni se dovodi u vezu sa pripadnicima škaljarskog klana i kriminalnom grupom Pink panter

  • 1
Bojan Mirković BLUR Foto: Tanjug/Privatna arhiva

Bojan M. (34), koji je ubijen prošlog četvrtka u sačekuši u novobeogradskom naselju Belvil, sahranjen je danas na Bežanijskom groblju.

Jedan od prijatelja ubijenog održao je govor u kojem je podsetio da je porodica sa KiM, te da su se nadali njegovom daljem školovanju i venčanju, piše Kurir.

Ubijeni je doveden u vezu sa škaljarskim klanom i nedavno ubijenim članom Pink pantera Aleksandrom Šarcem, koji je stradao pre manje od mesec dana u TC "Ušće".

Podsetimo, on se vraćao iz prodavnice i parkirao je automobil BMW u garaži kada je spazio nepoznatog napadača, koji ga je pojurio. Verovatno je, želeći da se spase, potrčao ka liftu, ali ga je ubica tu sustigao i izrešetao sa više hitaca, koji su ga pogodili u glavu i telo.

Napadača i zločin snimile su nadzorne kamere iz garaže, ali je on navodno nosio masku. Kada je Hitna pomoć stigla na mesto zločina još je davao znake života, ali je ubrzo preminuo.

Ubistvo Bojana M. je treća sačekuša koja se dogodila na Novom Beogradu u poslednjih mesec dana. Naime, prvo je 17. oktobra u garaži TC "Ušće" ubijen "pink panter" Aleksandar Šarac. Dve nedelje kasnije, 3. novembra, ispred svoje zgrade teško je ranjen bivši vođa navijača Partizana Nenad Alajbegović Alibeg.

Kako je ranije pisao Alo, Bojan M. će biti sahranjen u grobnici koju je njegova porodica platila 2,1 milion dinara. Skupocena grobnica nalazi se blizu crkve, nedaleko od groba Strahinje Stojanovića, čiji je BMW raznet sa kilogram i po eksploziva. Porodica i prijatelji su se juče oprostili od njega potresnim porukama u čituljama.

Čitulju Bojanu dala je i devojka Kaća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    18. novembar 2020 | 16:05

    Neka mu je laka zemlja, bio je dobar drugar i prijatelj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA