≫ 

Pijani Zrenjaninac tukao i jurio brata, majku čupao za kosu i vukao je po sobi, pa napao policiju

U afektu je načinio tri krivična dela, potvrđena optužnica

  • 2
Zlostavljanje, nasilje

Foto: Shutterstock

Osnovni sud u Zrenjaninu je, nepravnosnažnim rešenjem, potvrdio optužnicu Osnovnog javnog tužilaštva podignutu protiv okrivljenog Ž. C. iz ovog grada, zbog dva krivična dela nasilje u porodici, kao i zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, piše Zrenjaninski.

Okrivljenom se stavlja na teret da je 2. oktobra ove godine, oko 13 časova, u Zrenjaninu, pod dejstvom alkohola, najpre fizički nasrnuo na brata B. C. kog je nekoliko puta udario pesnicom po glavi i telu, gurajući ga kroz celu kuću. Posle toga ga je nabio na regasto vrata od trpezarije, gde je brat pao na pod, te mu je zadao nekoliko udaraca nogom po telu.

Nakon što je B. C. uspeo da pobegne u susednu prostoriju, u koju se zaključao, optuženi je nogom razvalio vrata i ušao je u sobu. Njegov brat je zatim pobegao u radionicu, držeći kvaku kako bi sprečio razularenog napadača da uđe, ali je ovaj razbio staklo na vratima. Tada je B. C. izašao u dvorište, gde je došao i optuženi, koji se onda vratio u kuću. Prišao je majci A. C, uhvatio je rukom za kosu i srušio je na pod. Držeći je za kosu, vukao ju je po sobi, a u tom trenutku su stigli pripadnici policije.

Okrivljeni Ž. C. je tada napao policijskog službenika, tako što ga je uhvatio obema rukama za košulju, vređao ga i cimao, pokušavajući da ga obori na pod. Kada ga je policajac uhvatio kako bi ga savladao, Ž. C. je pokušavao da ga ogrebe po licu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    19. novembar 2020 | 17:27

    Ovaj baš bahat. Malo izolacije (godina-dve), ne bi bilo na odmet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA