≫ 

Uhapšen mladić koji je upao u školu i šamarao tinejdžera u Grockoj, pronađen i maloletnik

Pronađen je i maloletnik (16) koji je počinio napad na tinejdžera (17) u školi

  • 0
Hapšenje, lisice

Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila G. A. (19) zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari u srednjoj školi u Grockoj, dok je protiv šesnaestogodišnjaka podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Sumnja se da su G. A. i šesnaestogodišnjak danas oko 8.45 sati ušli u jednu srednju školu u Grockoj i više puta udarili u glavu sedamnaestogodišnjeg učenika škole. G. A. je potom, kako se sumnja, razbio staklo u jednoj učionici, nakon čega su pobegli.

Osumnjičenom G. A. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je u jutrošnjoj izjavi za Telegraf.rs rekao direktor škole Selimir Radosavljević, dva momka su ušla za vreme malog odmora u školu i jednog učenika su ošamarili.

- Tu su se našli đaci i jedna profesorka, a onda su napadači pokušali da izađu. Međutim, bila su zaključana vrata, pa su ušli u jednu učionicu, razbili staklo i izašli su napolje. Oni su već identifikovani - kazao je Radosavljević.

Na sreću, učenik koji je bio žrtva napada nije teže povređen, ali kako je direktor naveo, za svaki slučaj on je poslat na medicinski pregled.

- Nije imao vidne povrede, ali sam ga svakako uputio na lekarski pregled, kako bi se definitivno utvrdilo da je sve u redu - dodao je direktor.

Video: Maloletne nasilnice presrele devojčicu (14), čupale je i šutirale u grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA