• 8

Policija kao furija upada u stanove, kafiće, zaustavlja vozila, hapsi: Akcije MUP-a stvorene za film

Spektakularna hapšenja poslednjih godinu dana

  • 8

Gotovo svakodnevno pripadnici MUP-a privode prestupnike, kriminalce... Ali malo, malo pa ispliva snimak hapšenja kao da je iscenirano za jedan dobar akcioni film.

Policija zna da hapsi u ranim jutarnjim časovima, da iznenadi kriminalce na spavanju ili se dešava da lisice na ruke stavljaju i nakon višednevnih potera. Neke akcije ne mogu da čekaju kasne sitne sate pa se obave usred bela dana naočigled velikog broja ljudi.

U videu na početku teksta, pogledajte spektakularna hapšenja srpske policije u poslednjih godinu dana.

Video: Mesta na kojima su se dogodila ubistva usred bela dana naočigled dece, starih: Krvava mapa Beograda

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIkola

    Sve posteni momci radili od pola 8 do pola 4 sa 25-30 godina za bmw od 100 somova, samo neduzni da ne stradaju manje posla policiji

  • Sumadinac

    Da hapse kako treba, ne bi se stvorio "novi klan" ( kako ga zovu) u Beogradu koji melje i ubija ljude, valja drogu, zastrašuje, reketira...i sve to sa policijskim značkama

  • Nešo

    Videli smo mi njihovo "hapšenje" kad su hvatali " malčanskog bricu"!!! Da me manete njihove "efikasnosti" .hvataju sitne jajare,uličare.boraniju.GDE SU ŠEFOVI??? što ne uhvatite đilasa a kažete da je ukrao 700 miliona eu??? A ubice one pevaljke??? A nalogodavci đinđićevog ubistva??? A ko je opljačkao vojvođansku banku??? A most na savi od skoro 600 miliona eu ??? TO STO VI HAAPSITE MOŽE I MOJA POKOJNA BABA MILIJA DA UHAPSI !!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima