"Sloboda za Stojanku Stojanović": Baka Coku, koja je pronađena mrtva, komšije smatrale herojem

Naziv ulice u kojoj je živela baka Coka je prelepljen i na njemu je ppair na kom piše Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović

  • 6
Stojanka Stojanović Foto: Telegraf.rs

Na zidu jedne kuće u ulici u kojoj je živela Stojanka Stojanović na Zvezdari neko je sprejem napisao "Sloboda za Stojanku Stojanović". Baka Coka, kako su je mnogi zvali, pronađena je večeras mrtva u svojoj kući na Zvezdari, navodno sa nožem zarivenim u grudi. Pored tela je bilo oproštajno pismo. kako saznajemo, njen sin Marko je bio u kući.

A naziv ulice u kojoj je živela baka Coka je prelepljen i na njemu je pair na kom piše Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović.

Suđenje Stojanki Stojanović (72), javnosti poznatijoj kao Baka Coka, koja se tereti za ubistvo investitora Zorana Trifunovića na Zvezdari, odloženo je početkom decembra u Višem sudu u Beogradu. Pretres nije održan jer je Stojanka Stojkanović bila u bolnici, a, gde je hospitalizovana zbog virusa korona.

Baba Coka se nije ni prethodnog puta pojavila na suđenju, a sudu je poslala pismo da nije sposobna da prati suđenje i da će "ako mora da dođe na sud pre da se obesi u šupi".

Mediji su, početkom oktobra ove godine, spekulisali da je Stojanka navodno pokušala da se otruje asepsolom. Ispostavilo se da je popila pogrešnu terapiju. Baka Coka je tada na VMA dovezena vozilom Hitne pomoći, u pratnji policije, u veoma teškom stanju.

Ipak, nakon ukazane lekarske pomoći, ona je opet u pratnji policije, prevezena u bolnicu dr Laza Lazarević, gde je bila na lečenju.

Video: Uznemirujuće: Iznošenje tela baka Coke: Policija na uviđaju, a sin je ostao u kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ал јазеера

    10. decembar 2020 | 21:07

    Па наравно да је ХЕРОЈ-стала је јуначки пред мафијом,показала нам је пут ...Вечна јој слава

  • Slava joj!

    10. decembar 2020 | 20:40

    Baka Coka, ZENA - SAMURAJ !

  • I3

    10. decembar 2020 | 22:20

    Baka Coka je bila zmaj!!!Ono sto je uradila je bilo jako hrabro!!! Pocivaj u miru gospodjo draga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA