≫ 

Opljačkan muškarac na Čukarici: S pištoljem mu došli na vrata i oteli novac

U pljački učestvovali muškarac i žena koji verovatno od ranije poznaju žrtvu

  • 24
Zandarmerija noc pokrivalica Još jedan slučaj pljačke i lažnog predstavljanja / Foto: M. Beljan

Mihajla B. (50) iz Beograda su večeras oko 20 časova opljačkali nepoznati muškarac i žena i prema nezvaničnim informacijama iz njegove kuće odneli veću količinu novca.

Pojedini mediji su preneli da su u napadu učestvovale dve žene, od kojih se jedna predstavila kao policajka, ali izvor upoznat sa slučajem za Telegraf.rs kaže da se za pljačku sumnjiče muškarac i žena, koji verovatno od ranije poznaju žrtvu.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su večeras upali u njegov stan na Čukarici i pretili mu pištoljem, nakon čega su uzeli novac i lekove. 

Podsećamo, jutros su dvojica razbojnika, koji su se takođe predstavili kao policajci, opljačkali Sašu P. na Zvezdari. Oni su vezali njega i njegovu sestru i pod pretnjom pištoljem odneli više od 100.000 evra.

Video: Hapšenje vozača poršea koji je pucao na Voždovcu: Kod njega pronađena značka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    12. decembar 2020 | 22:37

    Pitanje je dali su lazne ili prave, naravno od mupa ce ici prica da su lazna policija

  • Lejla

    12. decembar 2020 | 22:37

    Tvoje lice zvuči poznato...

  • Če

    13. decembar 2020 | 00:47

    Kriminal je u naglom usponu. Krsjnje je vreme da se donese zakon o zaštiti privatne svojine i ugrožavanja života. Da pojasnim, svaki upad bilo koga na imanje, stan ,kuću karakteriše se kao napad i ugrožavanje života i posednik ima pravo da se brani i tom prilikom ne podleže nikakvom gonjenju bez obzira na ishod pa i smrtni ishod napadača. Red se već jednom mora zavesti. Ne može niko da upada kako mu volja znajući da vlasnik ne sme da ga usmrti. Kad budu padali kao zečevi zapitaće se da li da urade provalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA