≫ 

Muškarac iz Petrovca na Mlavi pucao u ženu jer mu je prenela koronu? Pogodio i njenu ćerku

Dejanu M. je određeno zadržavanje

  • 16
Ubistvo, ubica, pištolj Foto ilustracija: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovca na Mlavi, zbog krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju.

Naime, Dejan je, kako piše Blic, navodno nakon što je saznao da je zaražen korona virusom, uzeo pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje i došao u kuću Svetlane B. (55), koja živi u Žabarima, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, optužujući je da mu je ona prenela virus.

Kada je ona pobegla u kuću svog zeta Bogoljuba Z, inače zamenika komandira PS Žabari, krenuo je za njom i kada ju je sustigao uperio je pištolj u njenom pravcu, ali je u tom momentu zamenik komandira pokušao da mu otme pištolj iz ruke i u tom otimanju došlo je do pucnja iz pištolja i metak je, najpre, pogodio Svetlanu u predelu šake, a zatim i njenu ćerku Anu (35), koja se, takođe, nalazila u istoj kući.

U kući zamenika komandira nalazio se i načelnik PS Žabari Zoran M.

Video: Snimak sa lica mesta: Pucnjava u Novom Pazaru, ima ranjenih, a napadači u bekstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    16. decembar 2020 | 22:03

    Ima li ludjeg naroda u Evropi?

  • DARKO 100%

    16. decembar 2020 | 21:46

    Eto vidite koliko ima nestabilnih psihickih ljudi,koji ne razmisljaju zdravorazumski a podvode se agresivnim kampanjama gde se ljudi svadjaju i uperuju prst jedni u druge zbog korone koju nevide i nista neznaju o njoj.mir i lepa rec otvaraju gvozdena vrata i resavaju svaki problem gde je ukljucen zdrav razum

  • panic

    16. decembar 2020 | 21:09

    dva policajca a on uspeo da puca i to u njihovoj kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA