≫ 

Uhapšen MMA borac iz Novog Sada, koji je prošle godine izboden i pretučen: Opirao se policiji

Mihajlović je inače muž sestre od tetke Nataše Bekvalac i bivši je šampion SBC organizacije

  • 7
Damir Dado Mihajlovic Printskrin: Youtube/Serbian Battle Championship - SBC

MMA borac Damir Dado Mihajlović, uhapšen je u Novom Sadu, saopštio je MUP.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. M. (38) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se da on nije zaustavio vozilo, uprkos naredbi policijskih službenika, te da je, bežeći od policije, kroz prozor izbacio nelegalni pištolj CZ Magnum - piše u saopštenju.

- D. M. je zadržan do 48 sati, a posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana. Budući da je prekršio i Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima, D. M. je sankcionisan i u prekršajnom postupku, novčanom kaznom, kaznenim poenima i zabranom upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, Mihajlović je polovinom septrembra prošle godine pretučen i izboden ispred kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Sportista i zet pevačice Nataše Bekvalac je, prvo brutalno prebijen, a kada je završio na podu, jedan od muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga oštrim predmetom.

Mihajlović je inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

Snimak napada pogledajte OVDE.

Video: Rakić pojeo legendu MMA: Pogledajte kako je Srbin slavio najveći UFC trijumf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    24. decembar 2020 | 14:24

    Bas sportista za primer,zatvoriti ga i baciti ključ u Dunav...

  • Srboljub

    24. decembar 2020 | 16:51

    Ali najvažnije je da je muž sestre od muške tetke a peta kuća od ulice i parkira na parkingu kod sestre od dede NATAŠE BEKVALAC?????

  • Pera

    24. decembar 2020 | 16:20

    Titula, muž od sestre od tetke Nataše Bekvalac. Bože, ima li te?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA