≫ 

Uhapšeno 5 migranata zbog mučenja u Bogovađi: Terali radnicu da poljubi prostirku za molitvu

 ≫ 

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Viši sud u Valjevu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Klimt Bec
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • cvcvc

    27. decembar 2020 | 01:15

    Svi mi koji smo videli snimak smo se osećali jadno i bedno. Da se snimak nije proširio društvenim mrežama niko ne bi ni reagovao i sve bi se zavrsilo na prvoj izjavi policije: Sukob izmedju dece izbeglica. Što je očigledan pokazatelj da su pokušali i ovo da zataškaju, ali nisu uspeli pa onda ajde kao da kažemo da smo ih uhapsili. Najtužnije od svega je što se ovo dogodilo u prisustvu pripadnika policije koji stoji IZA žene i radnika komesarijata koji stoji pored nje i koji nisu ni prstom mrdnuli da spreče njeno javno ponižavanje. I zašto su uhapšena samo petorica, kada smo svi videli da tu ima još barem 30 migranata koji učestvuju u zlostavljanju tako što urliču alahu ekber i snimaju. Još tužnije je to što mogu da se kladim da ni ova petorica neće videti nikakve zatvorske kazne, iako bez minumuma od 3-5 godina uz obaveznu deportaciju nakon isteka zatvorske kazne i doživotnu zabranu ulaska u Srbiju ne bi smeli ni da razgovaramo. Naravno od toga se ništa neće desiti i kao kazna im sledi premeštanje iz Bogovađe u Preševo ili neki drugi prihvatni centar. Ono što je još zanimljivo je to da se povodom ovoga nije oglasio predsednik niti bilo ko iz vlasti.

  • bibliotekar

    26. decembar 2020 | 14:48

    Klimt da imaš mozga i poštenja shvatio bi da mnogi migrantl beže od ekstremnoga islama. Zato i ne idu u S.Arabiju. A ni Saudijci beće da ih prime jer mnogi migranti za njih nisu dovoljno dobri muslimani.

  • Klimt Bec

    26. decembar 2020 | 12:09

    Sto se niko ne upita sto dolaze u Evropu kada imaju Saud.Arabiju, Katar, Kuvajt i ostale bogate Islamske zemlje??? Da vas cujem dusebriznici, koji podrzavate ove primitivce bez kulture i ljudskosti... Zasto ih Evropa NE zeli i ne prima, jer su uvideli takve prilagoditi Evropskim vrednostima je apsolutna utopija!!! Evropa je bila Hriscanska takva treba i da ostane.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA