≫ 

U tuči na Kopaoniku učestvovao rođak poznatog hrvatskog političara: Od ranije je poznat policiji

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava

  • 5
Hitna pomoć Foto: Shutterstock

Velika tuča izbila je noćas u jednom hotelu na Kopaoniku, a u obračunu je, prema nezvaničnim informacijama učestvovao i Josip Kerum (30), rođak poznatog hrvatskog političara i biznismena, između ostalog i bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma.

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava, piše Objektiv.

Josip Kerum je inače dobro poznat hrvatskoj policiji. Kod njega su 2016. godine pronašli čitav arsenal oružja posle čega je 2019. osuđen na godinu dana zatvora. U kući na Čiovu tada je krio 11 automatskih i dve poluautomatske puške, zatim 10 pištolja i dva revolvera uz više od 13.000 metaka.

U trenutku izricanje presude već je bio iza rešetaka nakon presude zbog 15 kilograma marihuane koji su nađeni u "audiju" kojim je upravljao.

Kerum je počeo da pravi probleme još 2010. kad je slupao skupoceni "ferari F430 spajder". Tada je kod naselja Šestanovac izgubio kontrolom nad vozilom i zakucao se u zaštitnu ogradu.

Video: Tuča migranata u Karađorđevoj ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klasa optimist

    1. januar 2021 | 17:36

    Molim redakciju da isprati ovaj slucaj do kraja. Ako momci iz CG budu uhapseni ima dosta ljudi u Splitu koji su spremni da im plate troskove najboljeg advokata u Srbiji da ih zastupa. A Joku Keruma zadrzite. Split je puno bolje mjesto za zivot bez takvih likova. Jos da njegovom stricu vidimo ledja i da nas Bog vidi.

  • varaždinec

    1. januar 2021 | 16:27

    Kaj ga niste namlatili malo bolje

  • XX

    1. januar 2021 | 16:51

    Znaci 1:0 za Crnogorce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA