≫ 

Uhapšen Crnogorac zbog tuče na Kopaoniku

Policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem

  • 25
Tuca, kafana Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški uhapsili su državljanina Republike Crne Gore S. K. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo učestvovanje u tuči.

On je, kako se sumnja, noćas u jednom ugostiteljskom objektu na Kopaoniku, učestvovao u tuči u kojoj su tridesetsedmogodišnji muškarac iz Vranja i tridesetogodišnji hrvatski državljanin zadobili teške telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški.

Podsetimo, u obračunu je, prema nezvaničnim informacijama učestvovao i Josip Kerum (30), rođak poznatog hrvatskog političara i biznismena, između ostalog i bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma.

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava.

Video: Tuča u Karađorđevoj ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    1. januar 2021 | 23:06

    Noćas, u ugostiteljskom objektu na Kopaoniku???? A gde je komunalna inspekcija???

  • Veteran

    1. januar 2021 | 23:42

    Uhapsiti ga i ostaviti gore na Kopu da razvlači sajlu za zicaru jedno mesec dva, ima višak snage da vidimo koliko će mu ostati, kad mu ispadne gore jezik onda ga sutnutu za Cg..

  • Pavke

    1. januar 2021 | 22:38

    Prosečan građan Srbije i samo je čuo za Kopaonik!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA