≫ 

Dečak (12) druga žrtva stravične saobraćajne nesreće u Nišu: "Audi" ga pokosio na trotoaru

Od siline udarca vozilo je dečaka prebacilo preko ograde niškog vodovoda

  • 55
Saobraćajna nesreća u Nišu Foto: Telegraf.rs, Privatna arhiva

Druga žrtva stravične saobraćajne nesreće, koja se sinoć dogodila na Bulevaru Medijana u Nišu je dvanaestogišnji A. P.

Mališana, koji je išao trotoarom, svojim vozilom „audi“ beogradskih tablica pokosio je Beograđanin N. S., a od siline udarca ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda.

U istoj nesreći teško je povređen još jedan jedan pešak, četrdesetosmogodišnji D. I., koji je preminuo po prijemu u nišku bolnicu.

Isprva se smatralo da je poginula devojka, a kako saznajemo, zabuna je nastala zbog duže kose poginulog dvanaestogodišnjaka.

- Dečak je išao do tržnog centra da bi kupio hranu za psa. Vraćao se kući Bulevarom Medijana kada je udaren kolima. Smrtno je stradao na licu mesta – navode naši  sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Na mesto nesreće sinoć je došla mališanova majka koja je slutila najgore. Uplakana žena raspitivala se kod prolaznika da li je neko video dečaka. Ubrzo se po društvenim mrežama delila objava u kojoj je navedeno da je dvanaestogodišnjak poslednji put viđen u 20.20 sati, kod tržnog centra.  Nesreća se dogodila dvadeset minuta kasnije, pa je majka sumnjala da je on druga žrtva.

Njene najcrnje slutnje, potvrdile su se oko ponoći kada je dete identifikovano.

Prema izjavama očevidaca, „audi“ se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pešake koji su bili na trotoaru.

Policija je potvrdila događaj i saopštila da se sve okolnosti događaja utvrđuju.

Prema nezvaničnim informacijama, Beograđanin je došao u Niš da bi praznike proveo kod rođaka. U trenutku nesreće nije bio u alkoholisanom stanju.

Video: Teška saobraćajna nesreća u Nišu: Devojka preletela preko ograde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma hajte

    5. januar 2021 | 08:14

    Molim vas šta će pešaci na trotoaru??!!Pravda za vozača bilo je klizavo a on baš sporo vozio sa 150 km/s??!!Koja idiotska nacija u svim pogledima??!

  • Miki

    5. januar 2021 | 08:33

    Ovde treba da dobije 2x po 40 godina zatvora! Ali posto zivimo u Srbiji, moguce da ce vec 2022 godinu da docekuju u nekom kaficu.

  • ime

    5. januar 2021 | 08:54

    Ovde samo oko za oko. Posto pravde nece biti u ovom slucaju imam neki osecaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA