≫ 

Uhapšen vozač iz Beograda koji je pokosio dečaka (12) i čoveka u Nišu: Dete preminulo na licu mesta

Određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu

  • 17
Saobraćajna nesreća u Nišu Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Pripadnici policije u Nišu uhapsili su N. S. (20) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on sinoć upravljajući automobilom udario dvanaestogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta i četrdesetosmogodišnjeg muškarca koji je prevezen u Klinički centar Niš gde je podlegao povredama.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • REALNO

    5. januar 2021 | 09:07

    Ime i prezime ime oca i majke devojačko prezime majke, jmbg adresa br telefona a ne samo inicijali dokle bre viđe nn iz tog i tog mesta

  • pravda

    5. januar 2021 | 09:24

    Na zalost zavrsice minimalnu kaznu parama,propratite slucaj pa cete videti presudu.U Nisu je sudstvo katastrofaaa,partijski kadrovi vecina bez znanja i morala sudije.

  • Danilo

    5. januar 2021 | 10:01

    Čekaj, čekaj, ako ima tek 20 godina, znači ima i dalje probnu dozvolu. Sa probnom dozvolom ne sme da vozi automobil jači od 80 kWs a on vozio Audi. Sad tog ko mu je dao taj auto da vozi isto na robiju zajedno sa njim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA